{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

ODI S'ESCRIU AMB HAC


Encara que sembli cosa de fa quatre dies, el concepte d'odi, ve de vell, en aquest escrit del 2015, Esperanza Aguirre ja feia servir la paraula odi, un odi segons ella, dels catalans vers els espanyols, quan és a l'inrevès, ells són els qui ens odien visceralment i a més personatges com Espe atien aquest odi, nosaltres com a molt ens limitem a menystenir-los i a menysprear-los. Odi s'escriu amb hac, i ha crescut últimament, no precisament per culpa del procés, sinó de la ignorància i intransigència de l'altre. 

ODI - 15/3/15

"Davant la imminent final de Copa del rei a disputar entre el Barcelona i l'Athletic de Bilbao, Esperanza Aguirre ha opinat que els xiulets contra l'himne i contra el cap de l'Estat traspuen "odi a la resta d'Espanya". "No és una qüestió menor, ja està bé", ha declarat la líderesa del Pp. D'un manera similar s'ha expresat Rosa Diez, art i part única d'UPyD. 
No és odi, ni al rei ni als espanyols, un odi que si he vist al Pais Basc  i que també he vist a la inversa d'espanyols vers els catalans. Esperanza Aguirre i Gil de Biedma es vanta qe és mig catalana per part de mare, i diu també com altres il·lustres ignorants espanyols que ens estima, que estima Catalunya, i potser per això atia l'odi dels espanyols vers el catalans, per interesos electorals sovint o per què ja és habitual des de Madrid culpar als catalans del que sigui, de manera sisemática, com els jueus, som l'ase des cops, pasi el que passi, Pero com nomès et pot odiar qui t'estima, no és aquest el nostre cas, Aquí hi ha menysteniment, menyspreu dil·letant o indiferènia vers Espanya, però no odi, potser perquè les nostres respectives ignoràncies no són les mateixes, que en això ens guanyen de molt. Pero ells si que ens odien i encara que a això no li donem massa importancia, passa que ens obliguen a odiarlos i això si que en té."




Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. Pero si que está apareciendo odio,entre grupos de independen
    tistas y grupos de no independentistas,eso es evidente.Unos
    toman como sagrados sus símbolos(lazos,cruces,color amarillo)
    y los otros algo que hay que quitar,eliminar,destruirlos...
    Uno de los vídeos,caseros,se veía un chico que quitaba lazos
    entre broncas y aplausos,pero yo me fijé en un señor que callado observaba muy cercano ,como sufría y no entendía como
    alguien pudiera quitar aquel símbolo "amado",que no dejaba de ser un trozo de plástico amarillo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. ahi discreparia, poco odio hay del bando independentista, no se trata de eso y si hay en el otro bando y encima se agita obscenamente, sobretodo Ciudadanos que de hecho es el partido del Odio, que es la base de toda su política, de hecho su única motivación el odio i Egpaña, nada más. Albert Rivera es un neofalangista. No tiene ningún fundamento ideológico que no sea la unidad nacional. El problema de Rivera será satisfacer las demandas que ha creado. El PP es un partido nacionalista conservador de orden. Ciudadanos es un partido de épica del desorden, como eran los falangistas y los ideólogos de la barra de bar de los años treinta. Ciudadanos está haciendo una difusión social del odio, y el que no lo quiera ver que no lo vea, ya se lo encontrará.

      Elimina
  2. EN UN COMENTARI ET DEIA QUE ODI AMB LA H ASPIRADA SONA JODI I ET DEIA QUE ERA MOLT AGUT PERQUE ELLA HO VA FER SEMPRE AIXO.

    ResponElimina
    Respostes
    1. lo de la Hac va per HATE, que és odio en anglès. Lo de Jodi no ho recordo, ni ho pillo aixó de que 'era molt agut perque ella ho va fer sem pre aixó'. M'hauries de refrescar la memòria...

      Elimina
  3. es que hac es hache en castellà que si le poses davant de odi tal com diu el títol queda la paraula hodi i llavors es pot pronunciar aspirada i és jodi, a la Aguirre em refereixo. Lo del àngles no ho he pillat perque ho lligues en el títol?

    ResponElimina
  4. Me estoy hasiendo la picha un lío, pero em sembla que ja ho he entés.

    ResponElimina
  5. jajaj sabia que m'entendries però jo encara estic en blanc eh? why do you put the title in english, from Aguirre?

    ResponElimina
  6. ja paqué, la lideresa ja és passat, aquella persona de la que usted me habla, de moment e ncara pertany al partit, però a l'ombra.

    ResponElimina