A començaments de més vaig publicar a Collonades la notícia: un Boeing 737 de la companyia neerlandesa Transavia Airlines efectuava un vol des de la ciutat d'Amsterdam (Països Baixos) a Gran Canària (Espanya) quan va haver de realitzar un aterratge d'emergència a la ciutat de Faro ( Portugal). La raó va ser l'insuportable olor corporal d'un dels passatgers.
La forta pudor de l'home va fer que altres passatgers vomitessin i fins i tot comencessin a desmaiar després de l'enlairament de l'avió a l'aeroport de Schiphol. Els testimonis van dir que l'home "feia pudor com si no s'hagués banyat durant setmanes".
Aquest dilluns, els mitjans russos van informar que aquest passatger, que era el músic rus Andrey Suchilin, va morir després de patir una forta malaltia infecciosa. L'olor desagradable que li va costar l'expulsió d'aquell vol ser causada precisament per aquesta infecció.
"Andrey s'ha anat", va escriure a Facebook la seva amiga propera Lydia Tikhonovich. Després de l'incident a l'avió, Tikhonovich es va encarregar a informar els amics i han subscrit el músic sobre l'estat de la seva salut. La dona va confirmar que Suchilin havia estat expulsat del vol i va explicar que la causa de l'olor era una malaltia que havia contret el músic. Segons va explicar la seva amiga, poc després de l'incident, el músic va estar en vigilància intensiva i va caure en coma. Els metges portuguesos li van practicar diverses cirurgies però no van aconseguir detenir la necrosi tissular. Finalment, els seus pulmons, cor i ronyons van fallar i Suchilin va morir.
Explico això, en descàrrec de Suchilin, i perquè aquest és un cas poc freqüent de seguiment d'una notícia per part dels mitjans, aclarint una a notícia que òbviament no tenia res a veure amb el que podia semblar en un principi, vindria a ser com en els desmentits obligats a publicar per ordre judicial que, en lloc de posar en portada a mida gran de lletra com quan la varen donar, es publiquen en un racó i amb lletra del 9 o el 10.