Un home de 45 anys ha mort a Cornellà de Llobregat, després de saltar per la finestra de la seva vivenda, situada a la desena planta, quan una comitiva judicial havia anat al seu pis per executar un desnonament. Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat a EFE que la comitivia havia acudit a primera hora del matí a l'habitatge i que, davant la negativa d'abandonar el domicili per part de les persones que estaven dins, han requerit la presència de la policia catalana a les 10.30 del matí.
Quan han arribat els agents, han acompanyat a la comitiva judicial fins el pis on s'havia de practicar el desnonament i han tocat a la porta. En un primer moment, la veu des de l'interior els ha dit que anaven a obrir, però acte seguit han escoltat els crits d'una dona que també estava adins alertant que l'home havia saltat per la finestra. 
Quan aquesta dona finalment els ha obert la porta, els policies han constatat que hi havia una persona estesa al carrer. Immediatament han donat avís al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que només ha pogut certificar la mort de l'home. 
L'ordre de desnonament va cursar-se per impagament del lloguer des del novembre de l'any passat, després que el banc propietari del pis interposés una denúncia. La víctima ja havia patit tres intents de desnonament en aquest mateix pis, però que es van acabar suspenent. En el segon cas, perquè Serveis Socials van enviar un informe desaconsellat la seva expulsió, però això al Banc que els importa, si no paga es desnona i punt. Volem acollir - diuen - que tal si comencéssim per acollir primer als de casa, com els que no poden pagar el lloguer, o ni tan sols tenen un sostre sota el que malviure. Alguna cosa falla en una societat quan una persona pren la decisió dràstica de suïcidar-se davant el fet irreversible del seu desnonament, penso que els de Serveis Socials alguna cosa havien de detectar quan van desaconsellar aquest desnonament, però la maquinària judicial no els va fer cas i el resultat ha estat la mort d'una persona de 45 anys.