Mor la jove promesa del surf de neu britànic, Ellie Soutter de 18 anys. L'esportista formava part de l'equip nacional que competiria en els Jocs Olímpics de 2022. Participava en campionats junior per tot el món.
Anglaterra ha quedat commocionada causa de la mort sobtada d'una jove promesa del surf de neu, Ellie Soutter que després de complir 18 anys fa tot just dos dies, ha mort sense que s'hagi difós la causa de la mort. Segons mitjans anglesos, la jove va morir a Londres, la seva ciutat natal.
Fins ahir al matí en què vaig llegir aquesta notícia, ni tan sols sabia qui era Ellie Soutter, però em va intrigar que no sabessin les causes de la seva mort, fins que en una web britànica, explicaven que Ellie s'habia suïcidat en un bosc prop de casa seva i portava dia i mig desapareguda en el moment en què els seus pares la van trobar sense vida.
Que pot portar a una gairebé adolescent de 18 anys a suïcidar-se?, no m'ho puc treure del cap i no sóc capaç de trobar la resposta a la pregunta, només intuir-la: un desengany amorós, excessiva pressió esportiva, alguna malaltia greu que només ella sabia. No ho sé, la veritat és que Ellie va acabar amb una vida que a penes havia començat a recórrer i amb un prometedor futur esportiu per davant.
Per cert, donaven l'altre dia fonts del Govern de Sanitat les principals causes de mort a Espanya, i entre elles no apareixia el suïcidi, potser perquè sigui la primera causa, encara que no reconeguda. Ha mort un rossinyol, o l'han incitat a matar-se?.