ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

EL VEGEU ARA EL SEU ODI



Le han roto la nariz a una mujer delante de sus hijos por quitar lazos amarillos en Barcelona. Sr. Sánchez, aquí no hay “normalidad”. Defienda a millones de catalanes que estamos siendo atacados por el separatismo y deje de blanquear a los que rompen la convivencia en Cataluña
Condenamos y lamentamos el ataque a la esposa de un compañero de agrupación agredida por retirar un lazo amarillo, estando junto a sus hijos. Le han roto el tabique nasal. Damos todo nuestro apoyo y solidaridad. @CiutadansBCN

Aquesta senyora, hauria de ser cessada dels seus càrrecs públics, per mentidera, per incitar a l'odi i per atiar la violencia, normal tenint en compte que aquesta es la premisa del seu partit, la més important, el populisme barroer, demagogia a dojo i atiar l'odi, si Lerroux aixeques el cap es sentiria orgullós de veure com la seva estulticia es perpetua; i els treu de polleguera per què no s'en surten, per això s'inventen agressions independentistes com la del Parc de la Ciutadella, mentre les reals, les dels seus a independentismes les ignoren, com si no existissin  i mira que n'hi han. El vegeu ara el seu odi, no el pot dissimular.
No m'agrada emprar aquesta paraula, pero hi ha fills de puta que t'arriben a caure bé o almenys els comprens sense justificar-los, però en aquesta vida hi ha una cosa pitjor, es pot ser moltes coses, però la pitjor de totes per a mi, és ser una mala persona, i Ines Arrimadas és una mala persona.

D'herois que no ho són. iu forn

Publica un comentari a l'entrada

14 Comentaris

  1. La amiga de mi sobrina(que es cierto,no es coña),es una joven de su tiempo muy preparada y por lo que dice mi sobrina,buena gente.Si a lo que te refieres como maldad,es a sus ideas políticas,puede serlo,pero entonces tendríamos que hacer un análisis de todos los políticos que pululan en Cataluña,bajo ese prisma y separar a la persona.Son políticos y hay que analizar sus ideas,porque es peligroso lo contrario,por su seguridad.Hay que salir de este bache lo mejor posible, en que nos hemos metido.Un besito,un abrazo, entre nuestro Quim y nuestra Arrimada,en público, no estaría nada mal.Bajaría tensión.

    ResponElimina
  2. No, maldad es hacer el mal conscientemente, adrede, premeditadamente, que es lo que hace esta señora. Insisto, és una mala persona, populista, demagoga, mentirosa compulsiva y agitadora de odio y violencia.

    ResponElimina
  3. Salut.
    Paso. Me empiezan a preocupar otras cosas, no obras de teatro.

    ResponElimina
    Respostes
    1. aquest és el problema Miquel: si passem, ells guanyen.

      Elimina
  4. La veritat és que la seva manera de procedir no l'entenc. Si va guanyar les eleccions i ella creu que els altres no tenen res a fer perque la llei els ho impedeix, per què provoca entre la gent aquest malestar?

    ResponElimina
    Respostes
    1. DEU SER GENÈTIC, li hauries de preguntar als seus pares.

      Elimina
  5. ¿Será cierto eso de que la mayoría de insensatos estén ubicados en puestos de responsabilidad?

    ResponElimina
    Respostes
    1. yes, és el principio de Peter.

      https://blocfpr.blogspot.com/2012/07/el-principi-de-peter-i-els-politics.html

      Elimina
    2. AQUÍ NO NECESITARÁS TRAFDUCIR:

      https://helenasubirats.blogspot.com/2018/02/de-la-jerarquiologia.html

      Elimina
  6. Francesc, un nas trencat es un nas trencat.

    També els "separatas" veuen escamots feixistes treient llaços totas las nits.

    Sembla com si totas la agrupacions provincials de "Falange" del país es posèsin d´acord per vindre a treure llaços de nit a Catalunya.

    A veure si entre tots tenim una mica de seny, i tot això no deriva en problemas mes seriosos.

    Calma.

    ResponElimina
    Respostes
    1. NO ES UN NAS TRENCAT, ho ha dit l'home de la dona agredida, i si que hi ha escamots feixistes o com els hi vulguis dir que treuen els llaços, aixó si que és cert, com hi ha els CDR que els posen, i mentre posar-los és legal, treure'ls no, i si no es té clar aixó, és quan no anem bé.

      Elimina
    2. ah! el que m'agradaria molt saber es a qui vota l'agressor d'aquesta dona, em sembla que tindriem una sorpresa. Que no s'hagi difós ni el seu nom ni res d'ell ja dona alguna pista de que d'entrada d'independentista, nasti de plasti.

      Elimina
  7. ¿ Van cantant el "Cara al Sol" mentres desfán els llaços ?

    Siguem seriosos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo no sóc qui diu que siguin falangistes o feixistes, més aviat són espanyolistes més o menys afins i atiats per Ciutadans, pero arrenquen llaços i pancartes fins i tot d'algun ajuntament, i sóc seriós amb aqueste coses.

      Elimina