ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

ON I QUI ÉS L'HEROI?

Llegeixo a un  tuit: Els actes del 17-A els ha de presidir un heroi, no algú que ha justificat la violencia contra els catalans. I l'acompanyen amb una foto del Sr. Trapero. 
No m'he pogut estar de contestar: Perdò on i qui es l'heroi?, no fotem. 


Ja fa temps que els herois no sovintegen i sI de cas n'hi ha algún és dins el món de la quotidineitat, del dia a dia, però aquests herois modests són anònims, i els hauriem de buscar en ONG,s o similars, però el Major, perdó, Major vitalici Josep Lluís Trapero no és un heroi, com no ho són els qui estàn a la presó, si de cas i com a molt són víctimes, la majoria d'ells, dels seus propis errors, encara que no seria aquest el cas del Major Trapero, que simplement és va limitar a fer bé la seva feina.
D'entrada el millor homenatge que es podria fer a les víctimes dels atemptats del 17-A, es no fels-hi cap homenatge, ja el varen tenir al seu moment ara farà un any, però ja posats a fer el paripé (que d'aixó es tracta), quantes menys autoritats hi hagi, millor, començant pel Borbó que no hi pinta res, i en això estaria d'acord amb el tuit, però lo de l'heroi, home: de la mateix manera que a vegades la inteligencia pot ser cursi i carrinclona (vegis un tal Punset), l'independentisme tambè cau sovint en aquest estat, començant per Quim Torra, que ha creat escola amb lo de fer un Tortosa, i altres carrincloneries infantiloides.
Aquestes coses pasen quan es viu en un món de fantasia lluny del món real, i no és bo, ni pels uns ni pels altres. Al cap i a la fi, una vegada més, més o menys obscenament es juga amb les víctimas del terrorisme pels propis interessos.

Publica un comentari a l'entrada

15 Comentaris

  1. Tienen suerte (y la tengo yo) de que no tenga ningún familiar enterrado por esta masacre. Tienen suerte, porque si así fuera les pondría una demanda judicial.
    ¿ De que héroes me están hablando ?
    ¿ Qué significa ser héroe ?
    ¿ Quién coño los cualifica ? ¿ El que cobra la pensión en Waterloo?; ¿o su secretario, el que se la aumentado hasta cobrar 146.926 €, o sea un 81´49% más que el jefe del Gobierno Central, sr Sanchez (80.953€)?
    No se puede ser tan sinvergüenza.
    Estas palabras no se las lleva el viento. Que vaya alentando y resoplando a sus pequeñas huéstedes, sólo hace falta regar. Se vaya a aplaudir al Santi Potros, otro héroe de pacotilla, adalid de las libertades, y héroe de muchos vascos y vascas; 31 años por 40 asesinatos avalan mi escrito, o sea, a siete meses y pocos días por muerto. Para que vea que al final, en esta puta España, se sabe premiar a los héroes.
    Que nadie se queje, Sr Torra, lo suyo le saldrá gratis, los de abajo tenemos alforjas para hacer cajón común y seguir cobrando pensiones de mierda. No hay como los aumentos de 7.000€ a dedo.
    És te que tindra cullons i ser hi poca solta.
    O sigui : "...Els actes del 17-A els ha de presidir un heroi..." ¿ Ud, acaso ?, o el Puigdemont ?
    Le insisto...tiene suerte

    ResponElimina
  2. el tuit és d'un mestre jubilat d'un CDR, però no importa, és això que dius, entenc hi ha bona fe en el text, pero es fer volar coloms, no tocar de peus al terra, el que dic, cursi, carrincló i fora de lloc i temps.

    ResponElimina
  3. el pots veure aquí: https://twitter.com/jordilamua

    la bona fe, la bona fe, els fanàtics, ho veieu... tots són gent de bona fe.

    ResponElimina
  4. Con la buena fe no se resucita a nadie, Francesc. Con la buena fe de saber que lo que prometes es un imposible, sólo enervas a tus seguidores.
    En catalán una vez "bueno es "bo". Dos veces "bueno" es bobo. Y la buena fe la mezclamos con dos veces bueno.

    Ya hace tiempo que eludo el tema. Gano silencios.
    Lo sento. De verdad lo siento, pero esto estoy al límite.

    ResponElimina
  5. Ho sé, però hi ha gent que s'ho creu de bona fe, i malgrat els han decebut, els han enganyat, els han traît, encara parlen d'herois, com deia el Pare: massa bo vol dir burro.

    ResponElimina
  6. Ni el Borbon pinta nada, ni ningún político pinta nada, tampoco se acuerdan de que hace 16 años una niña de seis fue asesinada por ETA, eso ahora no toca. Este es un mercadeo de victimas, donde lo que menos importa son las victimas y lo que más importa es la imagen del "lider de turno" en busca del voto fácil y lo es en todos los sitios y en todas las vertientes políticas, se busca el victimismo como forma de "compadrear"con el pueblo, en vez de ideas, lagrimas de cocodrilo, soflamas al aire y gilipollez...

    ResponElimina
    Respostes
    1. puro oportunismo político, estos actos deberían ser privados, alejados de las politiquerias

      Elimina
  7. Crec que hi ha gent que té un comportament exemplar socialment però parlar d,herois és com parlar de deus, és adulterar una virtud o una qualitat que sempre és humana, en tot cas és més apropiat parlar d, heroïcitats que d,herois. El sentimentalisme que pretén posar en relevancia sobre les víctimes per mi queda anulat quant es parla d,herois dins del mateix context on hi ha víctimes no pot haver herois. Una víctima, una sola, desacredita aa qualsevol heroi, en canvi si hi ha actes que poden ser heroics però aixo no vol dir que ningú sigui un heroi. Un heroi és un personatge animat, mai eren en els còmics humans del tot.

    ResponElimina
  8. https://es.m.wikipedia.org/wiki/Héroe

    ResponElimina
  9. així és Gemma, però els actes heroics no solen ser reconeguts, políticament no solen interesan en no ser rendibles.

    ResponElimina
  10. Si que debe ir el rey,por ser el Jefe de Estado,debe ir el señor Torras por ser el President y todos los cargos,que no estén juzgados o en proceso de serlo,como es el caso de Trapero,que luego cada uno critique lo que quiera,pero respeto por las víctimas y silencio. A ver de una puñetera vez aprendemos a convivir.Esos días posteriores,fui y me manifesté,que menos y no se hizo discriminaciones.Asi que cada uno haga lo que sienta,pero nada de ese si y el otro no.


    ResponElimina
    Respostes
    1. Como mucho, creo que deberían asistir al acto los representantes del ayuntamiento de Barcelona, el resto sobran, empezando por Torra y el Bourbon. Eso seria convivir, no politizando actos como este y la asistencia de Torra o el Rey és política.

      Elimina
  11. Por cierto, ¿los familiares pueden asistir al evento ?
    Acabo de ver en la 6 que los familiares (la Asociación de las víctimas) no van porque no han sido invitadas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho he vist, és una excusa de mal pagador, aquest pájaru que presideix l'associació de víctimas no es gens clar, fatxendeja massa. Ja li he escoltat unes quantes declaracions extemporànies.

      Elimina