En un pais multicolor on l'Estat es declara aconfessional, un jutge ha processat  l'actor Willy Toledo per dir una frase tan popular com “Me cago en Dios” i l'acusa d’un delicte contra els sentiments religiosos després de la denúncia de l’Associació d’Advocats Cristians.
Posiblement cagar-se en Déu és una de les expressions més emprades a tot el país, amb la variant nostrada de casum dena, o casum Déu. Aqui no es tracta de considerar si és adequada la processó aquesta del cony insubmbís, que va provocar el 'me cago en Dios' de Toledo, potser ens hauriem remuntar a l’origen de tot, i és que Toledo va respondre amb aquesta expressió quan es va assabentar que s’iniciava el procés contra tres dones que van participar en la processó del “cony insubmís”, cas que es va reobrir després de ser arxivat, després del recurs de l’Associació d’Advocats Cristians. Els seus fidels assenyalen a Toledo, però han callat sempre quan és l’Església la que ofèn o fa mal. En l’arrel d’aquest cas, no podem oblidar com l’Església ha mostrat no només masclisme i misogínia en la seva política interna, sinó en els seus actes, discursos i sermons protagonitzats pels seus representants masculins.
Hi ha centenars de persones a les quals l’Església, amb el seu poder real i a l’ombra, des de fa segles, sí que ofèn profundament els seus sentiments. Podem sumar-ne molts de més titulars en què homosexuals, transsexuals o víctimes d’abusos sexuals han escoltat autèntiques barbaritats en nom de l’Església. 
La Conferència Episcopal podria haver-se pronunciat i qüestionar, almenys, la demanda de l’Associació d’Advocats Cristians, ja que saben o haurfien de saber que son en un Estat aconfessional. Potser, per això, diversos caps de l’Església catòlica se senten amb la impunitat no només d’ofendre els sentiments de les dones, sinó d’ofendre la seva dignitat, capacitat de decisió i postergar la seva destinació als seus mandats. 
Amb els casos de pederàstia a l’Església, l’Associació d’Advocats Cristians no ha proposat ni una demanda, malgrat que més els val netejar a la seva pròpia casa. Perquè el fet que capellans abusessin de menors, manipulant el missatge cristià per fer-los creure que allò era correcte, sí que és ofensiu, repugnant i utilitzar el nom de Déu en va.