Les diferents versions de la ministra de Justícia sobre la seva relació amb el comissari Villarejo, de negar-ho tot a admetre tres trobades, provoquen o haurien d'acabar provocant la seva dimissió. La ministra de Justícia va dir primer que no havia tingut "cap tipus de relació personal, professional, oficial o no oficial amb José Villarejo". Després que es publiqués la gravació d'un dinar en què van estar tots dos va reconèixer que havien coincidit en tres ocasions, i després hi ha les seves afirmacions homòfobes sobre Grande Marlaska, tot i que insinua s'han manipulat els enregistraments.

No hauria de dimitir per haver-se reunit amb Villarejo, ni per tractar a Grande Marlaska de maricón, perquè a part que d'això fa 9 anys, aquí no hi ha déu que passi la prova del cotó si es gravessin les seves converses privades. Però, si ha de dimitir o ser cessada, per mentir, per negar una evidència que hauria de saber que la acabaria delatant. Sembla mentida que amb els precedents de Màximo Huerta i Montón, no hagi après la lliçó.
Si surt la ministra en el primer moment, anticipant-se, reconeixent haver-se reunit amb Villarejo i reconeixent que alguna de les seves afirmacions no era molt adequada, i es disculpava per això, aquí no hauria passat res, per més interès que posessin PP o C, s , però la Senyora ministra va mentir, i és per això que ha de dimitir... i dimitirà.