Un conductor d'autobús de la xarxa pública de París (RAPT) ha rebut el suport a internet d'almenys 300.000 persones, els qui demanen que no sigui acomiadat tot i haver bufetejat a un adolescent que suposadament l'havia insultat. El cas va succeir el passat 13 de setembre a la localitat d'Arcueil, al sud de París, on un conductor de l'RAPT va ser filmat donant una bufetada a un adolescent.
Segons la petició en línia llançada pels col·legues del conductor que ha recollit fins avui més de 300.000 suports, el jove va creuar indegudament i va obligar a l'autobús a frenar bruscament, pel que va posar en risc als passatgers. Llavors, el conductor va advertir verbalment al jove, qui li va respondre "tanca la boca i condueix el teu bus", segons la versió dels companys de la RAPT.
Llavors l'home, qui és pare de dos adolescents, va propinar al xaval una bufetada, tal com recull un vídeo amateur que circula a internet. "Avui està en risc que l'acomiadin per culpa d'un nen inconscient. És per això que us demanem, si us plau, un suport per al nostre company perquè no perdi la seva feina", van assenyalar els impulsors de la iniciativa.
recordeu el clatellot de Rajoy al seu fill?
Segons els mateixos, el conductor, qui es va penedir de la seva agressió, és conegut per "la seva educació, la seva calma infinita i la seva paciència". La RAPT, que estudiarà el cas breument, ja va emetre un comunicat per condemnar "vivament aquest gest contrari als principis i valors d'una empresa de servei públic".
Ja se que no s'estila i no es politicament correcte, pero una BUFETADA, plantofada o clatellot a temps, cura més de l'estulticia que moltes tonteries d'educació modernes que transformen als adolescents en intocables. Recordo quan feia primer de Batxillerat, que un profesor que tenia a la Academia Caldes em va fotre un clatellot 'de padre y muy señor mio', que encara em resona; un clatellot que per idiota me'l tenia molt merescut, i que em va fer molt de bé. 
Crec que amb mesura i en casos fonamentats com el d'aquest conductor d'autobús, el clatellot és una arma recomenable de construcció massiva de persones. Reiovindiquem doncs l'ùs responsable del clatellot, la bufetada o plantofada.