Tinc, o millor dit, tenia un amic i company de treball que va anar a l'Hospital de Sant Pau a visitar al nostre cap que agonitzava, víctima d'un càncer de pulmó provocat pel fet que era un fumador empedreït, i no se li va ocórrer una altra ocurrent ocurrencia que portar-li com obsequi una caixa de cigars havans. Si les mirades matessin, la de la dona del cap hauria fulminat al bo de l'Angel, que així es deia el meu company...
Quelcom similar ha succeït a Lleó: L'anunci d'una xerrada per alcohòlics rehabilitats convida a prendre "un vi espanyol" en acabar l'acte.

"Dóna-li una oportunitat a la teva vida sense alcohol". Aquest és el lema amb el qual el club de premsa del 'Diari de Lleó' anuncia unes xerrades sobre alcoholisme, organitzades per l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de la Bañeza (ARBA). Però hi ha un detall que no ha passat desapercebut.
La part baixa del cartell promocional inclou, en lletra petita, un al·licient una mica qüestionable per unes conferències d'aquest tipus: "Es servirà un vi espanyol en acabar l'acte". eldiario.es ha contactat amb la ARBA per confirmar si es tracta d'una invitació real per a acudir a la xerrada. Fonts d'aquest col·lectiu han apuntat que, tot i que és cert que la promoció difosa pel diari lleonès inclou aquesta referència, es tracta d'un error.
"Ja hem parlat amb ells perquè ho canviïn", comenten des de l'associació, i al·ludeixen al fet que el citat club de premsa, encarregat de l'esdeveniment, també organitza un altre tipus d'actes i que segurament haurà estat utilitzada una plantilla predissenyada.