45.000 persones han demanat aquest matí a Madrid la dimissió de Pedro Sánchez i la convocatòria d'eleccions anticipades. La marxa contra el diàleg del Govern amb l'independentisme no ha aconseguit omplir la plaça de Colón i les artèries adjacents. Els convocants han xifrat la participació en 50.000 persones. La policia, el sindicat majoritari, SUP, s'havia sumat a la protesta, en canvi ha elaborat el seu propi càlcul: 120.000 persones. Ciutadans per la seva banda ha elevat el compte fins a 200.000 persones sumant als que estaven "als carrers adjacents" gent el vermut, 19 minuts després d'haver estimat la participació en 50.000.
PP Ciutadans i Vox s'han bolcat aquesta setmana a la convocatòria. El partit de Pablo Casado va noliejar autobusos gratuïts des de tots els punts de la península per manifestar-se "contra l'alta traïció a Espanya". A la marxa estava respresentada tota la dreta, des de la que es presenta a les eleccions, a col·lectius ultres com Espanya 2.000, Falange i Hogar Social Madrid.

Ai senyor, aquests blandengues de PP i Ciutadans no saben convocar al personal, Rouco Varela els fica un milió a la mateixa plaça sense baixar de l'autobús, ara no pot perquè està retirat en el seu super àtic que ens va costar a tots un ou i part de l'altre, però com s'hi, veuran aquests aprenents. I és que en aquests temps tan incerts, la professió de tertulià o analista polític resulta especialment dura, estaben preocupats almenys els de Catalunya convençuts que seria una super manifestació que marcaria un abans i un després, iNasti de plasti, quatre i el cap, i això que han posat autobusos a preu fet o a dojo, però ni així.
El més curiós de tot aquest teatret de fira, és que no hi ha assistit Chochona Saenz de Santamaria, ni M.Rajoy, una, amagada esperant que el seu exrival s'enfonsi en la seva pròpia misèria (li falta poc) i l'altre, perquè està ocupat en altres coses més importants com llegir el Marca i registrar alguna que altra propietat. Ah! i Monsieur Valls fent de Don Tancredo, mentre ... el candidat a l'alcaldia de Barcelona del PP el forner innombrable, donant 50 € a tres pobres dient-los que se'ls reparteixin i no se'ls gastin en drogas.¡Viva Espanya!, o com diría Forges.. Paisssss!