La junta electoral central ha avisat que multarà al programa FAQS de TV3 si continúa usant el hastag 'prisis pilítics', lo qual no deixa de ser ridícul, atès queda clar que l'esmentat hastag era de conya, per fotre-se'n. I avisa també que de moment no els sancionarà però que no hi tornin, o sia que no se'ls ocorreixi emprar un hastag com 'prusus pulutucs' o similars.
És palès, l'excés de zel, el sospitós excès de zel de la JEC, que fa retornar als temps en que s'havia de tenir imaginació per esquivar la censura a l'hora d'escriure. 
El periodista Emilio Romero, de pluma àgil i incisiva, discrepava a vegades del règim de Franco, en un article va publicar una frase on deia 'la mitad de los senadores son tontos' i com els censors li ho varen recriminar, va canviar el text per 'la mitad de los senadores NO son tontos'. Doncs això, caldrà tornar a la imaginació i a la trapelleria lingüística a l'hora de fer hastags o escriure articles,  per esquivar la censura, com en els temps de Franco dels que pel que es veu, encara no n'hem sortit del tot.