El Sr. Grande Marlaska, a partir d'ara Mentider Grande Marlaska, a banda de preocupar-se nomès dels seus policies nacionals ferits, un d'ells molt greu, és un barrut i un mentider, i ho és quan afirma que no dona credit als videos que n'hi ha un munt, d'agressions injustificades de Policies Nacionals a ciutadans indefensos, com el pobre senyor de Girona que anava amb una galleda d'aigua a intentar apagar el foc al costat de casa seva, o el flagrant cas de Laura Solé, per citar alguns dels molts casos que s'han produït. 
El Mentider Grande Marlaska a aquestes alçades ja hauria d'haver estat destituit del seu càrrec que tan indignament ocupa, però com el poden destituir, si el qui ho podria fer és un interí desmenjat i tan barrut i pocasolta com ell, com el de l'altra banda de la plaça Sant Jaume, el deixeble de Joan Gaspart, l'activista nomenat Quim Torra.

A ran d'aixó, voldria insistir en una tema que ja apuntava ahir: Hi a quelcom que no entenc: Grande Marlaska el ministre de la Guerra, avisaba als manifestants violents que els podrien caure condemnes de fins a sis anys de presó; uns manifestants violents que han cremat contenidors, cotxes, agredit a policies i han causat molta destrossa en el mobiliari urbá. 
Perquè doncs, als Jordi's els hi han caigut nou d'anys, nomès per enfilar-se a un Nissan Patrol intentant aturar una inexistent manifestació violenta. Ni uns ni altres són actors polítics, sinó civils.
No he obtingut resposta, ni la tindré.
Tota aquesta historia bé per la deria d'instalar-se en el 'putu relat'. A Mentider Grande Marlaska, li convé o més aviat l'hi han imposat el relat de la violència dels CDR, i no es mou d'aqui, com a bon lacai ensinistrat seguirà amb el guió marcat de que les càrregues bestials de la seva Policía són proporcionades. No cal que us digui que les quatre persones que han perdut un ull a Barcelona, el pobre home de Girona, Laura Solé o el noi al que varen apallissar a la Via Laietana entre vuit covards agents, el tindran present en les seves oracions. Ja ho deia Fuster: si hi ha en aquest món alguna cosa intrínsicament dolenta, és sens dubte l'Estat. 


S'enduen un home que intentava apagar el foc d'un contenidor i els seus familiars diuen que quan l'apagava han sortit agents de la Policia Nacional de la furgoneta i l'han apallisat i reduit: "Només volia apagar el foc!", ha cridat plorant la filla