ESTAT DE SETGE DIGITAL


El carnet a la boca i la puntada a la porta... del teu ordinador. El 155 arriba a Internet. El paràgraf anterior ho diu tot... Aquest passat dimarts 5 de novembre, es publicava al B.O.E. una modificació afegida a la coneguda per totes com a "Llei Mordassa". Per la via ràpida de Reial Decret el govern en funcions ha aprofitat per retallar i amenaçar més a la nostra Llibertat d'Expressió, d'acció, o de comunicació.
Per a aquesta acció punitiva no ha estat necessària la dreta tradicional, ni els liberals apocalíptics, ni els de l'extrema, extrema, no, un cop més el partit socialista espanyol s'ha posat a l'avantguarda de la reculada. Sota l'excusa, no esmentada, del que passa a Catalunya, tornen a imposar normes coactives, repressores, recordant-nos sempre aquestes campanyes institucionals de l'anomenada "guerra contra el terrorisme", un sac sense fons i en el qual es permet de tot... en aquests casos el "Constitucional" és el de menys.
Amb aquesta modificació de llei, l'executiu s'autoadjudica els criteris d'actuació per a APPs, pàgines web o serveis digitals. Jutges i part des de la ambigüitat de les interpretacions sobre "ordre públic" o "seguretat" s'arroguen el dret a intervenir en qualsevol infraestructura tecnològica.
Aquesta modificació va precedida, de la mà de l'armada mediàtica, d'una suposada major protecció de dades personals, encara que la realitat ens porta a afirmar que les nostres dades segueixen sent utilitzats amb fins molt particulars, com a exemple en aquests dies hem tingut la informació de que El Govern compartirà les dades financeres i de salut dels espanyols amb empreses o que l'INE seguirà la pista dels mòbils de tot Espanya durant vuit dies 'Fum!
Aquest nou Reial decret apunta (és) a ser el principi que més mesures de repressió seguiran creixent de la mà del nou govern, del color que sigui, després de les eleccions, objectiu: Silenciar a la dissidència política!
El règim del 78 segueix lligant. Tot sota control!

# MarcaEspaña # EstadoExcepciónDigital
 x Iñaki Alrui *. LQS - lahaine.org

9 comentaris:

 1. No somos nosotros ni el estado Español, es la globalización, Francesc. Estamos equivocados.
  No mandamos en los satélites que hay por encima nuestro mirando lo que hacemos, ni en las redes. Ni siquiera la oligarquía. No manda el de Zara con sus millones, ni tu con tu ordenador de bolsillo, manda el SISTEMA. Hay un gobierno detrás del gobierno de EEUU. Un estado paralelo. La misma CIA es vigilada, y el FBI. Hay un MI5, y un Mossad y un Centro de Investigación allá por las montañas de nevada. Lo hay en la Siberia y en la estepa de China.

  Cuando ayer te puse lo de Francia, no te dije que la cuota es de 150.000 personas con idioma francés y profesión acreditada. Y ellos son los que de entrada no dejarán pasar (con medios y dinero) la gente por el Carajal español. No pintamos nada. Nada.
  Salut

  ResponElimina
 2. Creo que es muy orientativo de lo que está pasando a nivel mundial:

  https://www.elconfidencial.com/mundo/2019-11-09/entrevista-colin-powell-no-respetan-gobierno-cataluna_2318452/

  ResponElimina
  Respostes
  1. interesant, Powell es dels pocs polítics seriosos, ja no n'hi ha d'aquest estil.

   Elimina
 3. D'acord, pero l'Estat Espanyol també hi posa cullerada, ja ho se que ens vigilen i controlen, aquesta patoxada de que durant 8 dies seguiran els mòbils n'ès un exemple, ens controlen sempre, en part perquè nosaltres els hi ho posem fàcil, acceptem a tot el que ens demanen quan instalem una APP, encara que sigui aparentment inofensiva, però hi ha maneres de protegir-se, pots tenir un mòbil simple, dels antics, i funcionar per la xarxa a través d'una VP, vigilar les APP que et baixes, no permetre connexions, etc. A mi se m'en refot que em controlin i vigilin, nosaltres no semos naide ni nenguno.
  Compte però! quelcom està canviant, hi ha molta gent revoltada arreu del món no nomès a Hong Kong, BCN o Chile. Potser ara si que els temps estan canviant.

  ResponElimina
 4. En el cas que explica Francesc ES L'ESTAT ESPANYOL, la globalització és un altre tema. Si no érem independentistes ens hi tornarem, vaja.

  ResponElimina
 5. I la Llei Mordassa TAMBÉ ÉS L'ESTAT ESPANYOL.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Doncs si Júlia, ben vist. i bàsicament esta feta i pensada per combatre l'independentisme.

   Elimina
 6. A mi esto que en vez de arreglar la Justicia, la anulen, pues no se, como que no. Me parece una cacicada y no es que tenga especial simpatia hacia quien va dirigida, pero no se puede hacer Justicia con injusticias y se abren puertas peligrosas.

  Un saludo

  ResponElimina
 7. Por cierto, la entrevista de Powell no tiene desperdicio:

  "Entonces es cuando miro y veo cómo ha cambiado mi país: los derechos civiles y el ejército, en el que me insistieron que no les importaba de dónde viniera, ni quién era, ni tampoco querían oír historias de inmigrantes, solo me dijeron que tenía que cumplir con mi deber. Que tenía que esforzarme."

  Para enmarcarla.
  Espero que estes reflexionando profundamente.. que te queda poco más de una hora.

  ResponElimina

ACTUALITAT - NOTICIES - OPINIÓ - CULTURA - COSES DE LA VIDA
[@ ÚLTIMS ESCRITSS][btop]
[@ ÚLTIMS ESCRITS2][grids]
[@-ÚLTIMSESCRITS][btop]
[@@-ÚLTIMS ESCRITS][grids]
[ANTES][btop]
[-- ÚLTIMS ESCRITS][grids]
[ANTERIORSS][slideshow]
[MÉSLAST][grids]