Catalunya ha votat diferent que Espanya. L'independentisme, vilipendiat com mai per socialistes, populars, Ciutadans i Vox, millora resultats en escons i en vots. I malgrat que ERC revalida la victòria, el discurs molt més radical de JxCat i la CUP guanya suports. Els disturbis, en temps real o repetits en bucle fins i tot quan no passava res, les portades i hores de ràdio i televisió dedicades a parlar de el dispositiu policial preparat per actuar en la jornada electoral, han influït, més fora de Catalunya que dins. 
Definitivament, la gent no sabem votar, i compte que venen tres dies d'aldarulls importants organitzats pel Tsunami democràtic, que no crec ajudin a Sánchez a formar Govern. Però és que a Espanya encara voten més malament que a Catalunya, com és possible el resultat que ha tret VOX? que s'han begut l'enteniment els tres milions i mig que han votat al partit d'Abascal?. Unides Podem ha salvat els mobles i Errejon ha fet llufa com ja estava previst. El cas de C,s és un cas com un cabàs, ha tret a tot Espanya menys diputats que ERC a Catalunya, i li queda a l'esquena un cost polític i econòmic que li costarà (si pot) de superar. 
Mentre, Rivera s'aferra a la cadira, no dimiteix, i ho refia tot a un congrés extraordinari, que no crec el salvi, ni li serveixi per continuar al capdavant de C,s, Rivera és ja part de la història, i s'ho ha guanyat a pols. El que no se si algú se n'ha adonat, és que els qui han votat CUP o VOX han votat a dos partits que NO SÓN CONSTITUCIONALISTES. Tant que s'omplen la boca amb la sacrosanta Constitució i aquests dos partits ni la respecten ni els interessa.

AVIS - vist el panorama apocalíptic, servidor s'en và a algún lloc càlid a prendre el sol pel cul, que és tendencia a Instagram i es veu que és sà. Així, ja que uns o altres m'han d'embetumar pel rulé, almenys el tindré ben morenet. A fer la ma...