El carnet a la boca i la puntada a la porta... del teu ordinador. El 155 arriba a Internet. El paràgraf anterior ho diu tot... Aquest passat dimarts 5 de novembre, es publicava al B.O.E. una modificació afegida a la coneguda per totes com a "Llei Mordassa". Per la via ràpida de Reial Decret el govern en funcions ha aprofitat per retallar i amenaçar més a la nostra Llibertat d'Expressió, d'acció, o de comunicació.
Per a aquesta acció punitiva no ha estat necessària la dreta tradicional, ni els liberals apocalíptics, ni els de l'extrema, extrema, no, un cop més el partit socialista espanyol s'ha posat a l'avantguarda de la reculada. Sota l'excusa, no esmentada, del que passa a Catalunya, tornen a imposar normes coactives, repressores, recordant-nos sempre aquestes campanyes institucionals de l'anomenada "guerra contra el terrorisme", un sac sense fons i en el qual es permet de tot... en aquests casos el "Constitucional" és el de menys.
Amb aquesta modificació de llei, l'executiu s'autoadjudica els criteris d'actuació per a APPs, pàgines web o serveis digitals. Jutges i part des de la ambigüitat de les interpretacions sobre "ordre públic" o "seguretat" s'arroguen el dret a intervenir en qualsevol infraestructura tecnològica.
Aquesta modificació va precedida, de la mà de l'armada mediàtica, d'una suposada major protecció de dades personals, encara que la realitat ens porta a afirmar que les nostres dades segueixen sent utilitzats amb fins molt particulars, com a exemple en aquests dies hem tingut la informació de que El Govern compartirà les dades financeres i de salut dels espanyols amb empreses o que l'INE seguirà la pista dels mòbils de tot Espanya durant vuit dies 'Fum!
Aquest nou Reial decret apunta (és) a ser el principi que més mesures de repressió seguiran creixent de la mà del nou govern, del color que sigui, després de les eleccions, objectiu: Silenciar a la dissidència política!
El règim del 78 segueix lligant. Tot sota control!

# MarcaEspaña # EstadoExcepciónDigital
 x Iñaki Alrui *. LQS - lahaine.org