Sense cap mena de dubte, un dels personatges polítics més menyspreables i miserables  del panorama actual, és Rosa Díaz, ex Psoe, ex UPyD, i ara enrolada en el partit Popular. En un patètic gir el·líptic ha aprofitat per atacar el PSOE, a Unides Podem i parlar de Veneçuela i l'Iran, amb una estranya relació de termes per relacionar-los en un totum revolutum, amb l'atac terrorista a Londres que ha deixat dos morts i tres ferits. 
Díez manté un paper molt actiu en xarxes socials per atacar la que va ser la seva antiga formació i s'ha erigit com una musa de la dreta i ultradreta a Twitter; confirmant d'aquesta manera la seva deriva ideològica cap al conservadorisme més radical.
Pel que fa a el succés esdevingut en el pont de Londres, Rosa Díez ha aconseguit barrejar elements tan dispars com l'atemptat terrorista amb la formació d'un govern progressista a Espanya entre PSOE i Unides Podem, Veneçuela i l'Iran:

"Nou atac terrorista a Londres. S'imaginen com quedarà Espanya quan en el món sàpiguen que des del Consell de Ministres tindrà accés als papers sobre la seguretat un tipus que és aliat d'algunes de les dictadures més perilloses com l'Iran i Veneçuela?".

Tot això ho ha dit sense enrojolir; jo crec que aquesta senyora està malalta, o se li ha anat el cap de tant odi retingut amb els anys pels seus reiterats fracassos, potser com diria Borrell (un altre que tal) caldria desinfectar-la. Deia Fraga que la política de vegades fa estranys companys de llit, però en el cas de Rosa Díez més que estranys són miserables. El vegeu ara el seu odi.