El Cyber ​​Monday és el germà petit del Black Friday. Es tracta d'un dia de rebaixes només a través d'Internet on els usuaris poden trobar grans descomptes en les pàgines web de les seves marques favorites.
Mentre que el Black Friday va sorgir abans que Internet i té el seu focus en les botigues ubicades als carrers principals de cada ciutat, el Cyber ​​Monday va néixer a principis dels 2000 com un esdeveniment de rebaixes purament online. Aquest és el motiu pel qual va rebre el nom de Cyber ​​Monday. Originalment llançat a Estats Units, aquest esdeveniment de rebaixes va arribar posteriorment a Espanya i ha anat creixent en popularitat any rere any des de llavors.
El Cyber ​​Monday té lloc el dilluns immediatament després de l'Black Friday. Aquest any, Cyber ​​Monday caurà doncs demà 2 de desembre. Algunes botigues posen en marxa en els seus webs un cap de setmana de descomptes que comencen el divendres i continuen fins dilluns. Altres marques prefereixen tenir un únic dia específic de rebaixes per al Cyber ​​Monday.

                                                                ...i la disbauxa continúa