{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

EL VEGEU ARA EL SEU ODI


Sense cap mena de dubte, un dels personatges polítics més menyspreables i miserables  del panorama actual, és Rosa Díaz, ex Psoe, ex UPyD, i ara enrolada en el partit Popular. En un patètic gir el·líptic ha aprofitat per atacar el PSOE, a Unides Podem i parlar de Veneçuela i l'Iran, amb una estranya relació de termes per relacionar-los en un totum revolutum, amb l'atac terrorista a Londres que ha deixat dos morts i tres ferits. 
Díez manté un paper molt actiu en xarxes socials per atacar la que va ser la seva antiga formació i s'ha erigit com una musa de la dreta i ultradreta a Twitter; confirmant d'aquesta manera la seva deriva ideològica cap al conservadorisme més radical.
Pel que fa a el succés esdevingut en el pont de Londres, Rosa Díez ha aconseguit barrejar elements tan dispars com l'atemptat terrorista amb la formació d'un govern progressista a Espanya entre PSOE i Unides Podem, Veneçuela i l'Iran:

"Nou atac terrorista a Londres. S'imaginen com quedarà Espanya quan en el món sàpiguen que des del Consell de Ministres tindrà accés als papers sobre la seguretat un tipus que és aliat d'algunes de les dictadures més perilloses com l'Iran i Veneçuela?".

Tot això ho ha dit sense enrojolir; jo crec que aquesta senyora està malalta, o se li ha anat el cap de tant odi retingut amb els anys pels seus reiterats fracassos, potser com diria Borrell (un altre que tal) caldria desinfectar-la. Deia Fraga que la política de vegades fa estranys companys de llit, però en el cas de Rosa Díez més que estranys són miserables. El vegeu ara el seu odi.

Publica un comentari a l'entrada

9 Comentaris

  1. El PSOE ha generat gent molt rareta, aquesta senyora és un exemple fefaent i es podria fer una llarga llista.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La llista és llarga: Lamban, Rodriguez Ibarra, Bono, Borrell, Garcia Page i més, tots momies rancies, fins i tot el mateix Felipe Gonzalez

      Elimina
  2. Pel que fa als seus molts comentaris anticatalans, son, evidentment, racistes, però el racisme anticatalà no cotitza a la borsa progre.

    ResponElimina
  3. Es un tema de ambiciones fallidas, y de pérdida del Norte. Aunque ¿quién de nosotros no lo ha perdido? El que esté libre de pecado, en materia de partidos o de individuos, ya sabéis...En el fondo este tipo de personajes que además no son prudentes y no callan me dan pena. Que hagan o no daño depende de cada receptor de estos mensajes viscerales. Más me preocupa la deriva nacionalista catalana y su repercusión en el resto de España. En fin.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que ella ha perdido el norte, el sur, el este, el oeste i el sudeste. La deriva nacionalista catalana no debe de preocupar, entre otras cosas porqué va a la baja y si subió hasta el 47% más que por méritos propios fue gracias a M.Rajoy, en cambio la que si es preocupante és la deriva nacionalista española de la extrema derecha y la derecha, preocupante y peligrosa.

      Elimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Un caso de patetismo político y personal. No és el único, Savater tambien anda perdido por estos caminos inciertos, Toni Cantó ni eso, ese no es nada.

    ResponElimina
  6. Pues a mi me viene a la memoria el Tamames que conocí en el PCE, cuando era la mano derecha de Tierno Galván. Ya se oponia al PORE porque no creía en la IV Internacional, y él iba de la mano de Carrillo (menudos par de dos).
    Marchó con Suarez y se replegó con el supra conservador Antonio Herrero (un locutor que daba miedo cuando hablaba), dictó normas económicas para el Pp y se fue de cabeza a ser analista a la COPE.
    Eso si que es un saltimbanqui de la política...a ver quien lo supera.

    ResponElimina
  7. També, nomès que en el cas de Tamames hi ha mes bagatge intelectual, però vaja, el podriem incloure en la llista d'il·lustres execrables del PSoE, com Joaquin Leguina una altra mostra de la evolució de les espècies polítiques.

    ResponElimina