{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

... I LA DISBAUXA CONTINÚA


El Cyber ​​Monday és el germà petit del Black Friday. Es tracta d'un dia de rebaixes només a través d'Internet on els usuaris poden trobar grans descomptes en les pàgines web de les seves marques favorites.
Mentre que el Black Friday va sorgir abans que Internet i té el seu focus en les botigues ubicades als carrers principals de cada ciutat, el Cyber ​​Monday va néixer a principis dels 2000 com un esdeveniment de rebaixes purament online. Aquest és el motiu pel qual va rebre el nom de Cyber ​​Monday. Originalment llançat a Estats Units, aquest esdeveniment de rebaixes va arribar posteriorment a Espanya i ha anat creixent en popularitat any rere any des de llavors.
El Cyber ​​Monday té lloc el dilluns immediatament després de l'Black Friday. Aquest any, Cyber ​​Monday caurà doncs demà 2 de desembre. Algunes botigues posen en marxa en els seus webs un cap de setmana de descomptes que comencen el divendres i continuen fins dilluns. Altres marques prefereixen tenir un únic dia específic de rebaixes per al Cyber ​​Monday.

                                                                ...i la disbauxa continúa 

Publica un comentari a l'entrada

13 Comentaris

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. No, que va, aparte que al gran comercio no le interesa, y a la mayoria de la gente le encanta que la embauquen, es el factor humano.

    ResponElimina
  3. A veces las evidencias son tan evidentes que se evidencian evidentemente.

    Saludos

    ResponElimina
  4. Regalo de cumpleaños de mi nieto este mes y por parte de mi señora y yo, sus abuelos. Tiene 6 años.
    Unas zapatillas de futbol porque sus padres le han apuntado a este deporte en el colegio.
    Sus padres sólo admiten un regalo por invitación, y ese regalo viene previamente pedido por sus padres.
    Me ha parecido genial.
    salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. es com hauria de ser. A més és un bon exemple pels nanos

      Elimina
  5. Ahir després de sortir del cinema volia donar un volt pel centre -de Barcelona- i vaig deixar-ho córrer per la molta gent que hi havia, de tota manera penso que hi ha molta més gent badant que no pas comprant. No és tema de preus, a la gent ens agrada, al menys a mi, tafanejar i, sí, també comprar alguna cosa de tant en tant, i de preus, precisament un dels problemes és que avui hi ha coses molt, massa barates. Un antic refrany ja feia 'no compris res inútil amb l'excusa que és barat'. Però el cert és que la majoria de gent, avui, te coses inútils o no necessàries. Jo també. No soc contrària al consum, sinó als excessos. Comprar algun caprici també compensa de moltes mancances personals, socials i polítiques. I, és clar, en això dels excessos cadascú té la seva mida. Pel que fa, per exemple, a la néta, com que tan sols en tinc una i és el meu 'vici' li compro coses que li fan gràcia perquè em fan més gràcia a mi que no pas a ella, una excusa per comprar nines que m'agraden o llibres de contes, per exemple... avui ha fet set anys, per cert...

    ResponElimina
  6. Jo, per exemple, soc poc viatgera però hi ha gent que troba bé gastar-se una pasta en viatges en avió, que contaminen d'allò més, això també és consum no necessari. O anar al cinema, al teatre... al futbol. Però sembla que quan una cosa ens agrada molt no ho consideren inútil, cerquem excuses diverses, la cultura i d'altres mandangues.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un lloc on es viatja moltíssim és als EUA per acció de Gracies.

      https://www.que.es/curiosas/la-impresionante-imagen-del-trafico-aereo-que-se-produjo-la-vispera-del-dia-de-accion-de-gracias-en-eeuu.html

      Elimina
  7. Hi ha gent que conec que abomina del consum i té un munt de futileses o gasta diners en coses que a mi em semblen prescindibles, cadascú té formes diferents de gastar els quartets. Si en té de sobrers, és clar.

    ResponElimina
  8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina