Aquestes festes nadalenques, la joguina més venuda ha estat el Satisfyer, l'estimulador de clítoris per a dones, confirmant la teoria de Woody Allen, que la millor manera de fer l'amor és fer-ho amb un mateix, que és a qui més s'estima. Sembla doncs que l'ésser humà tendeix cada vegada més a la masturbació com a relació sexual menys conflictiva, neta, efectiva i a gust del consumidor. I no només les dones que seria molt més comprensible, ja que per fi poden prescindir dels homes.
No és d'estranyar que cada vegada hi hagi més gent que decideixi no mantenir relacions sexuals amb altres de la seva espècie, i autocomplaure's en la solitud del seu entorn. Ah! Onan estaria orgullós d'ell mateix, de vilipendiat i menyspreat passaria a ser el gran triomfador entre els déus del sexe, i a sobre es desmuntaria la teoria de l'església catòlica, apostòlica i romana que si et masturbes et quedas cec. Ai senyor! si tots seriem de l'ONCE.
I és que això del sexe cada vegada és més complex, només faltaven els asexuats 'amebes' per acabar de complicar la cosa, i això que un fornica  ja de jubilat com Umtiti i poc exerceix, però això del sexe s'ha posat molt difícil. A més, si ja poc necessitaven les dones dels homes, en ser autosuficients la majoria d'elles, ara només faltava la joguina en qüestió per acabar de fer-los totalment prescindibles.
Hem entrat de ple en l'era de la masturbació, del sexe en solitari, potser perquè cada vegada els homes i dones són i se senten més sols, i la culpa no és de les noves tecnologies ni del cha, cha, cha, simplement es viu, es treballa i es fornica d'una altra manera.