El Palau de Buckingham ha posat a la venda la seva pròpia marca de ginebra, la beguda espirituosa per excel·lència de poble britànic. A través de la botiga on line de la Royal Collection es pot adquirir una ampolla de Buckingham Palace Gin. Segons la descripció de producte es tracta d'una ginebra "única" elaborada amb cítrics recol·lectats dels jardins reals de Buckingham.
El preu de cada envàs és de 40 lliures, uns 45 euros. Els beneficis de les vendes aniran destinats a la conservació dels castells i altres propietats de la família reial. Des de la web aconsellen,  -són uns autèntics experts-, servir ginebra en un got curt ple de gel, afegir-hi tònica, i servir amb una rodanxa de llimona.
Per a la reina mare, els gustos de James Bond com bevedor, aquest martini agitat i no barrejat, amb vodka en comptes de ginebra, podrien considerar republicans en un país on el republicanisme és rara avis.
Perquè la beguda de el Palau de Buckingham, almenys en l'actual generació de royals, és la ginebra. La prenia sense cap pudor la Reina Mare, com a aperitiu, en qualsevol moment a partir de l'hora de el te. La seva filla Isabel, l'actual monarca, va heretar aquests gustos, que comparteix amb el seu marit Felip. A més és tan bona per a la salut com l'oli d'oliva, per la longevitat de tots els esmentats.
Margaret Rhodes, neboda i dama de companyia de la reina mare durant una dècada, explicava que Isabel Bowes Lyon prenia ginebra i Dubonnet abans de dinar, vi al menjar, un martini abans del sopar i finalment una copa de xampany; una rutina que segons ella, "mai variava". També es diu que l'estàtua de la reina mare, mare de la reina mare actual, a la vora del Palau de Buckhingam, no mira al palau sinó al seu Pub preferit, on anava a pimplar sovint.
No voldria donar idées, pero la Casa Reial espanyola d'Espanya podria seguir la tradició i muntar una casa de barrets a la Sarsuela, a cadascú la seva afició preferida. Aixó si,  s'hauria de servir la ginebra de la reina de la Gran Bretanya.