No tot són males notícies dins de la pandèmia o com a consequència d'ella; ahir, la consellera Vergés va informar a la ciutadania de la prohibició de reunir-se més de sis persones que sembla es mantindrà fins i tot per les festes de Nadal i any Nou. Alegreu-vos els que detesteu com jo la fatigoses festivitats.

És clar que el pollastre rostit, l'escudella de galets o la carn d'olla, es poden menjar com cada any. Vegem, als sopars i dinars hi podran assistir com a màxim sis persones, el que vol dir que pel que fa als efectes estables de convivència, serà molt millor, estalviant-nos les llargues sobretaules plenes de discussions amb cunyat incorporat. El problema arriba a l'hora de convidar a prendre cafè. Poden venir, amb mascareta, clar. La resposta és no, només sis i prou, menys els dos de casa, quatre en el nostre cas. S'hauràn de repartir entre Nadal, Sant Esteve, fi d'any, pero sempre sense sobrepassar les 6 persones. 

Se m'acut una possibilitat, sis persones al menjador, sis a la cuina o a la sala d'estar si que seria possible, i si m'apureu, sis al safareig o en alguna altra cambra de l'estança, depén de les mides de cada vivenda, pero es podrien repartir per diferents llocs de la vivenda. També ens estalviarem l'amic invisible, una altra bona noticia!, i a la televisió posaran un cop més i com cada any ¡Que bonic és viure! això si, la llàstima és que tampoc es podrà celebrar la cavalcada dels Reis Mags, i això si que és un problema per la mainada. Ah! I una altra bona notícia, a l'estar sense President de la Generalitat, ens estalviarem el seu discurs de fi d'any, que diu en Torra que no vol que el faci el President interí que es veu que no és molt honorable, o no pot ostentar aquest títol. No ens estalviarem el discurs de fi d'any de Felip Sis 'el preparao', però aquest aqui ja no el veu 'naide ni nenguno'.

Amb tot això, a un li vénen ganes de que arribin les festes de Nadal, per a la fi, aquest any almenys, no haver de celebrar-les amb tota la seva carregosa pompa i circumstància i fer-ho en la intimitat d'un petit comitè.