ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

UN RELAT TRANUÏTAT I DISTÒPIC


💭La veu de la telepantalla encara estava vessant informació sobre eleccions, pandèmia, presos polítics, refugiats..., però la cridòria exterior s'havia reduït una mica. Els cambrers havien tornat a la feina. Un d'ells va acostar-se-li amb una ampolla de ratafia. Ciutadà W, assegut enmig d'un somni de benaurança, ni s'hi va fixar que li estaven omplint de nou el got. Ja no corria ni cridava entusiasmat. Havia tornat al Ministeri de l'Unionisme, l'hi havien perdonat tot i tenia l'ànima blanca com la neu. Era al banc dels acusats, ho confessava tot i implicaba tothom. Més tard estava caminant per un corredor revestit de rajola blanca, tenia la sensació de caminar sota els raigs del sol, amb un guardia armat darrere seu. La bala tant de temps esperada li entrava pel cervell. Va aixecar la mirada cap a aquell rostre enorme del filòsof amb ulleres de pasta. Li havia costat deu anys d'aprendre quina mena de somriure s'amagava darrera aquell rostre afable. Deu anys perdent el temps amb els procesistes tòxics de Matrix, amb la seva incoherència tranuitada i malaltissa,  amb el seu relat tranuïtat i distòpic. 

Quin malentés tan cruel i innecessari!. Quin exili mental tan tossut com obstinat. Dues llàgrimes perfumades de ratafia van rajar-li a banda i banda del nas. Però ara ja estava tot bé, tot era correcte, la lluita havia acabat. Havia obtingut la victoria sobre ell mateix. Estimava el Gran Germà Illa". 

Publica un comentari a l'entrada

5 Comentaris

  1. No acabo de comprender el texto, Fes me cinc centims.

    ResponElimina
  2. El text es la part final de 1984 adaptat al procés i com molts dels votants s'han desencantat del relat distòpic del procés i abracen la figura d'Illa com a mal menor.

    ResponElimina
  3. ¿ De verdad crees que algunos desencantados del "processss.....! van a votar a Illa en véz de al Partido de Liberación Nacional Judaico Cuarta Escisión y Tercera Asamblea ?.

    Yo creo que mas bien cosecharán votos entre los desencantados de Ciutadans.

    No veo a ningún "indepe" votando a Illa, no.

    ResponElimina
  4. El vot indepe real és d'un 25%, l'altre 24% és prestat com el de Ciutadans, És el vot de l'independentisme emocional, enganyat una i altra vegada pels gurus del procés del Espanya ens roba, dels que deien com Mossen Junqueras, que l'1-O seria una bassa d'oli i que es votaria com sempre. Dels que es varen fer enrere amb la declaració d'independencia de la república de Schrodiger.
    Quan Arrimadas deia que els del procés vivien a Matrix pensaba que desbarraba i tenia tota la raó, viuen en un món a part, i molts votants seus com Winston a 1984 han vist la llum, o s'han rendit a l'evidència. Ja es veurà el 14F, si és que hi ha 14F.

    ResponElimina