💭Diuen que la venjança és un plat que se serveix fred, crec que la primera vegada que es va esmentar aquesta frase va ser en la novel·la La Noia de Kyushu de Seicho Matsumoto, i hi ha venjances que esperen 25 anys per a ser dutes a terme, més freda no pot ser i si a sobre li afegim dos milions d'euros que diuen és la xifra percebuda per Rocio Carrasco de Telecinco, ja tenim tema per estona.

L'argument de la història és un clàssic: noia que es casa joveneta per amor, divorci, acusacions mútues, possibles manipulacions de fills i anys d'intervencions televisives de l'home. Aparicions que, gràcies als tribunals de tertulians, l'han fet mereixedor d'una àmplia popularitat i que han condemnat a la seva exdona a el club de les males mares. Després d'anys de silenci, Carrasco ha relatat els maltractaments soferts en una sèrie documental. En un tres i no res, el monstre s'ha convertit en víctima. Telecinco, la mateixa cadena que va alimentar a l'exmarit i ara ha emès l'exclusiva, ha expulsat a Antonio David Flores de tots els seus programes. El #YoSíTeCreo s'ha impulsat amb força recolzant-lo, fins i tot la ministra Irene Montero que s'ha adherit a la campanya. 

No dubto de la sinceritat de Rocío Carrasco. Però aquest circ mediàtic, l'anterior i l'actual, amb els seus bàndols i les seves condemnes, les seves exhibicions d'adhesions o rebutjos, resulta d'una obscenitat de molt difícil digestió, a més que coneixent el mmodus nooperandi de Telecinco la història pot donar diversos bolcades, i la víctima pot passar a ser botxí i a l'inrevés. Mentrestant, Telecinco fa caixa, i l'actual companya d'Antonio David Flores va a 'Supervivientes'

El culebron va per llarg i no deixa de ser curiós que la tele de les mama Chicho es posi ara en pla moralitzant amb la violencia de gènere quan la agredeixen una i altra vegada en els seus menyspreables programes. I després, cal veure la facilitat amb la qual s'han pujat a el carro de la condemna del telenotícies, periodistes, polítiques i fins i tot una ministra. Serà que estem en campanya senyora Montero?. Més hipocresia impossible. Quan de mal ha fet i seguirà fent la Platocracia.