{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

LA KERMESSE DE PUIGDEMONT


En realitat, un nacionalisme només es crispa i s'arbora enfront d'un altre nacionalisme, quan aquest l'amenaça. O millor dit: una nació només té necessitat - de vegades necessitat biològica, d'instint de conservació - d'exaltar-se en el seu nacionalisme, quan es veu en perill davant les ambicions d'una altra nació. Deu ser per aixó que som molts homes del món - i, ai, a la mateixa Europa i tot - que ens sentim nacionalistes perquè els altres no ens permeten deixar de ser-ho: deia Joan Fuster.  I no deixa de ser xocant que el pitjor dels nacionalismes - el nacionalisme espanyol - ignori volgudament que ho és i es dediqui a criminalitzar els altres i a reprimir-los amb violència. Però amb més violencia jurídica que física, potser s'han adonat que ni tan sols cal emprar les armes ni la violència física, només controlar la justicia és més que suficient per desmuntar la paradeta als passarells del procés. Ai, la Kermesse de Puigdemont a banda d'inútil, no ha estat gens heroica.

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. No van por ahí los tiros, hay que estar atento a lo que está sucediendo en Madrid y en otras comunidades, su repercusión, los presos no se cansa de decir, que todo es politica

    ResponElimina
  2. Si quieres que te sea sincero, ya no se que está sucediendo en Madrid, sólo que a Sánchez me parece que el apoyo de ERC ya no le hace ninguna falta.

    Saludos

    ResponElimina
  3. Pues eso parece, no esperaba el 52% de independentistas. Habrá movidas.

    ResponElimina
  4. A ver como se mueven si con sentido común o con el culo.

    ResponElimina
  5. Sánchez demuestra que es un auténtico depredador.
    Yo, a su lado, me cagaba.
    Pacta con quien sea sin importarle nada de nadie.
    Ostras, demasie

    ResponElimina
  6. es un superviviente nato, al de Burgos le cae fatal y no le falta razón.

    Salut

    ResponElimina
  7. Sánchez és depredador i oportunista ... però no perdis de vista a Puigdemont, que pot guanyar des de Europa i fer una entrada a Barcelona mes triunfal que la de Tarradellas i el seu ... ja sóc aquí !

    ResponElimina
  8. No sé, no sé, em temo que será una entrada molt tardana, si no es per la porta del darrere.

    ResponElimina