💭Ara, a les acaballes del 'Procés', ja només queden la futilitat d'un combat il·lusori. - Emma Riverola

El Tribunal Suprem ha desestimat els recursos plantejats per l'expresident Quim Torra contres les tres multes que li va imposar la Junta Electoral per infringir el deure de neutralitat que s'exigeix ​​als poders públics en període electoral. Llaços grocs i símbols independentistes al balcó de la Generalitat i altres seus de Govern, més missatges institucionals en què es parlava del "nefast 155" o del "exili" i la presó, són alguns dels motius de les sancions.

A el conèixer la resolució, Torra va sol·licitar ajuda a Twitter per convertir l'etiqueta # nefast155 en tendència a la xarxa social. Aviat va competir amb un altre lema: #nefastTorra. Així caminem entretinguts una estona, amb aquesta lleugeresa pròpia dels temps de Twitter. Trist, desgraciat, infaust són alguns sinònims de nefast. No deixa de ser revelador el combat per aquesta paraula. Tampoc que la batalla es lliurés a les escumoses aigües de les xarxes. El 'Procés' va saber sumar innombrables anècdotes i elevar-les a la categoria de relat d'opressió i d'esperança cap al passat. Ara, a les acaballes, ja només queden la futilitat d'un combat il·lusori.

Abans de Bertomeu, Joan Gaspart es consideraba ell mateix el pitjor President de la historia del Barça, en aquest sentit Quim Torra no cal que pateixi, ell ha estat el pitjor President de la Generalitat de Catalunya, i ningú li podrà disputar aquest deshonor.