BLOC D'ACTUALITAT


ALGORITMES ESPIETESEl menda lerenda que no és el de la fotografía, va cercar ahir per internet cascs per la bicicleta, bé per anar en bicicleta i amb el casc al cap, atès l'actual està fet pols, i, ai las! a partir d'aquesta cerca, cada vegada que entro a alguna página web, que em surt?, publicitat de cascs per la bicicleta. Ja sé que no ens ha de sorprendre la màgia dels algoritmes espietes, pero no m'hi acabo d'acostumar.

Haig de reconèixer que els senyors de Google anuncios informen si ho preguntes, de perquè et surt un anunci determinat com en aquest cas,  i és cert, vaig accedir a la pàgina web de Sprinter, però tambè de Decathlon i Amazon i no m'ha sortit cap mena de publicitat d'elles. De totes maneres com hi ha una botiga de Decathlon a la Rambla, aniré allí a comprar el casc, segueixo sense comprar res per internet, llevat de casos desesperats.

Per cert, sortint amb la bici pots comprovar com aquest any, han tornat a sembrar la colza als camps periurbans, i prou que es veu.
2 comentaris:

  1. Eso siempre ocurre así. Son las Cokies esas de las que nadie sabe nada pero que sino las clicas no puedes entrar. Viven de ello, de la propaganda y la publicidad

    ResponElimina
  2. Me caguen las cookies (galetes em sembla es diuen en català)

    ResponElimina

...
BLOG DE FRANCESC PUIGCARBÓ