BLOC D'ACTUALITAT


LA REBEQUERIA DE PUIGDEMONTPuigdemont volia frenar la DUI, però no va suportar les pressions i va deixar que Catalunya es precipités al desastre. Un parell de dies més tard va animar als seus: "Demà, tots als despatxos"..., i va tocar el dos a Bèlgica. Ara, en una situació social i econòmica d'extrema gravetat, mou els fils des de Waterloo. Entorpeix l'acord amb ERC i aconsegueix que Junts es desdigui de la seva promesa de donar suport a un govern de Aragonès en minoria. Un dels principals esculls en la negociació: el Consell per la República, la joguina de Puigdemont. Aquest artefacte que només s'aguanta a base de xerrameca, xiringuito de la impostura. Mentrestant, Frederic Bentanachs, seguidor de Junts crida davant la seu d'ERC: "Junqueras, traïdor, púdreix-te a la presó". Delirant.

En fi, seguim paralitzats i és evident que Puigdemont té una part rellevant en la trava. El president que no va tenir el valor de defensar el que més convenia per a Catalunya, el polític que va preferir la carretera a assumir les responsabilitats i l'home que s'ha convertit en l'altaveu de la bel·ligerància i la rancúnia. Costa d'entendre la seva ascendència si s'atén a la seva escassa aportació a el benestar de Catalunya. Un estrany premi a la seva mesquinesa política. Emma Riverola.

Jo diria que més que mesquinesa l'actitud de Puigdemont, és una rebequeria de criatura mal criada. I tot per no ser engolit en la boira de l'oblit, un oblit del que sap no en pot escapar, potser porquè també sap que Waterloo és la història d'una derrota històrica i en el seu cas histèrica.

9 comentaris:

 1. El tiempo se agota,hay varias soluciones antes de ir a nuevas elecciones,asi que espavilen.Si las hay,parece ser que se decantaría hacia una solución de izquierdas,sobre la independentista.Ahora los indepen tienen un 52%,que no está nada mal para gobernar tranquilamente,no entiendo donde está el problema.Si tú me lo explicas,que estás más enterado en estas cosas.

  ResponElimina
 2. Es muy sencillo, primero està Puigdemont que los distorsiona todo, y luego es que entre ellos no se tragan, no se pueden ver ni en pintura y anteponen sus odios, sus rencillas personales a Gobernar. Laura Borrás es otro serio impedimento. Son así de mezquinos, de miserables, y sabes que te digo: Que se metan el gato en el culo.

  ResponElimina
 3. Estic convençut de que s'arribarà a un acord, per un raó: a ningú li convé una repetició electoral i ... "a la fuerza ahorcan"

  ResponElimina
 4. nusé, nusé, estan molt enquistats. De totes maneres si s'arriba a formar Govern durarà poc, com a molt un any o any i mig.

  ResponElimina
 5. FRANCESC...vivo muy cerca de la sede de ER, de la calle Calabria. El que gritaba "Junqueras, traïdor, púdreix-te a la presó" era el Bentanachs, el de Terra Lliure, que le desea a Junqueras que no ha tocado un arma en su vida, lo que no le ha pasado a él (Bentanachs ) por unirse a Gonzalez Kataraín e Iturbe Abasolo, miembros de ETA.
  Las ideas de este Bentanachs, las mismas ideas que tuvieron los que pusieron la bomba a Hipercor en nuestra ciudad, dicen de la calidad de este elemento y de lo cagados que debemos estar si estos nos mandan.
  Por supuesto, si este Bentanachs que desea a Junqueras que se pudra en prisión, mandará, yo y los que leen esto, ya estaría con la página chapada y encarcelado.
  Mejor nos quedamos como estamos, que así, sin gobierno, sin rumbo, a nuestro rollo y como podemos, gracias a las subvenciones, ayudas y prorrogas aún vamos a estar mejor que si mandan estos.
  Salut

  ResponElimina
 6. Por cierto, un detalle, FRANCESC, de este sujeto (Bentanachs) que llama butifler a Junqueras y desea que se pudra en prisión.

  Cuando ETA mató a Yoyes en presencia de su hijo de ocho años por abandonar la banda, Bentanachs opinó que "la traidora" (por Yoyes, que era Gonzalez kataraín), recibió lo que se merecía bajo la lógica militar"
  Un "pequeño" detalle del personaje que gritaba en la calle Calabria.

  ResponElimina
 7. La solució perfecta seria: que a Espanya guanyés PP-VOX, que declaressin il·legals els partits independentistes, aleshores tots units, exili, presó, moviment clandestí declarem la DUI i a les barricades .... hehehehe ... en una conversa l'altre dia amb un amic una mica passats de d'alcohol (ho reconec)

  ResponElimina
 8. una mica bastant. Hi ha una solució mes simple, es forma Govern, es declara la guerra a Andorra, ens rendim i ja som Andorrans.

  https://blocfpr.blogspot.com/2014/08/independencia-el-pla-b.html

  ResponElimina

...
BLOG DE FRANCESC PUIGCARBÓ