💬Si fem cas als nostres Governants i als presumptes experts, Espanya ha entrat en la Nova Normalitat que presidirà les nostres vides durant els propers mesos, i seran probablement molts. Blindada la gent gran a través de les vacunes, aquesta nova normalitat es caracteritzarà per molts contagis i relativament parlant poques morts perquè el dany es centrarà en unes franges més joves i resistents a les complicacions de la malaltia. Però més enllà de les alegries forçades, continuarà el desastre. Amb el fracàs col·lectiu de l'baixíssim índex de vacunació de la població juvenil i el cos central dels treballadors d'edat mitjana, no tenim escapament. La vacuna ha baixat a 51 anys la mitjana d'edat dels hospitalitzats, però a Catalunya en els últims deu dies els internaments estan creixent un 33%. De moment, oficialment ens diuen que això és més preocupant que greu. I comença a haver-hi infectats a uns quants geriàtrics.

¿Es podia haver evitat la recaiguda, o almenys podíem haver reduït aquestes males dimensions de el problema? Doncs si, rotundament si, però la profunditat de l'missatge de l'esperit de desobediència que ens han inculcant en els últims anys des dels mateixos poders l'ha convertit en impossible. Davant això, el pèndol ens retorna als tancaments intermitents de l'oci nocturn, als CAP desbordats sol·licitant ajuda als hospitals, i al fet que vegem moltes més màscares voluntàries de les esperables.

Hi ha un factor negatiu que es manté respecte a l'any passat. El fet que els altres països europeus no aconsellin viatjar a Espanya als turistes ens ha portat el pànic a la caiguda econòmic que tenalla de dalt a baix a la nostra societat. De fet no es que ens sorprèn, ho han tornat a fer, les autoritats sanitaries han tornat a cometre els mateixos errors de l'any passat. Pretenien salvar la temporada turística i va a ser que no. No deien que havien après, que no ho tornarien a fer. Doncs no, no han après res, Espanya és líder en infectats, el 41% de tot Europa i Catalunya sola representa un 15% de l'total.

Si és que es van donar totes les condicions perquè esclatés la tempesta perfecta; la fi de portar la mascareta pel carrer, l'obertura de la gresca de la nit i a Catalunya per acabar-ho d'adobar, la revetlla de Sant Joan, un còctel explosiu, un còctel que ja ha explotat. És que no aprenen els nostres Governants? i aquesta vegada no li poden donar la culpa a Madrid, l'han cagat i ben cagat ells solets. A la merda la Nova Normalitat.