Hem arribat a un punt en aquest país, que no es pot dir res de res ni de ningú i menys encara de les dones. A la més mínima t'assalta la nova inquisició amb les seves torxes i et cremen en la foguera de les xarxes. És la dictadura de l'estupidesa, de la intransigent inquisició. I el pitjor és que no ho pillen, no capten a vegades (no sempre) la fina ironia, el doble sentit, l'humor subtil, o simplement comentaris, frases fetes de tota la vida, sense mala intenció. A banda, l'humor si no transgredeix, ja no és humor. No es tracta d'explicar acudits de marietes o gangosos, ja ho comentaba fa temps, més de la mitad dels acudits del Perich avui en dia no es podrien publicar. Del Perich, de l'Eugenio o Chiquito de la Calzada.
I és que aquests inquisidors no donen per a més, no els arriba el seu enteniment més enllà de la punta del nas, com els indis quan albiren l'horitzó però posen la ma davant la cara no fent-la servir de visera. Ni tan sols s'adonen que no parlem seriosament quan ens riem. No podem dir 'fotli que és de Reus' per què hi ha una senyora que es molesta, i això que és de Tarragona. Tampoc es pot dir 'pan con pan comida de tontos', per que se'ns molesten els pocs forners que encara queden. I ja, l'acabose no pots dir res de les dones o dels LGTBI, diguis el que diguis segur que alguna cosa acaba sent masclista, patriarcal, i vulgui un o no, s'acaba autocensurant. 
Quan hom publica aquest títol a S.U.E. - ELS GOSSOS PÒDEN PARLAR AMB ELS HUMANS, ESPECIALMENT LES DONES, ja li entren dubtes paranoics: a veure si en dir 'especialment', les dones ho considereran ofensiu, etc etc.
És que ni un acudit, ni un comentari es pot fer ja sense que el treguin de context, el malinterpretin, l'amplifiquin i t'envíin a la foguera d'aquestes xarxes que sovint cremen, i aixó que nomès són un 6% de la població.
El cas és que ja no es pot parlar, no hi ha llibertat d'expressió, perquè la gent tenim por, por d'obrir la boca perquè tot està mal vist, tot és masclista, tot és patriarcat opressor, tot ofén sempre a algú i aquest maltractament pocs s'atreveixen a denunciar-ho.
I no ho dic per provocar, però és que no es pot dir res sense que et censuri la policia del pensament, el pensament únic, el pensament d'una minoria, els nye nye que no els hi agrada res, perquè és això: han acabat imposant-se a la majoria que no pensa com ells. Són el pensament d'una minoria dominant per a la gent que no pensa com ells, encara que els normal som nosaltres, no els altres.