{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

JA SON AQUÍ...





Ja són aquí. Ja moren entre nosaltres algunes de les espècies autòctones que han arrelat en el nostre territori, i que apareixen puntualment cada any a finals de desembre, primers de gener i finals d'agost primers de setembre, són "els fascicles" o "col·leccionables" que editen bàsicament Altaya i Planeta de Agostini. Aquesta espècie té moltes varietats, rellotges antics, nines, cotxes de formula 1 o ràdio dirigits que s'han de muntar, ventalls, casetes de nines, soldadets de plom o de la guerra de les Galàxies i moltes coses més. En una campanya anterior l'estrella dels fascicles o col·leccionables, ves per on i mira que tal, van ser els rosaris que es van vendre com l'escuma, havia de ser cosa de la crisi, la gent necessita resar per solucionar els seus problemes, i que millor que un bon rosari. Ja ha començat la nova campanya i els quiosquers ja tremolen.

Aquesta setmana ja anuncien els nous col·leccionables a TV. i entre ells: Camions americans, Construir un Bugatti Veyron, LP de rock i blues, Asterix,  -la col·lecció d'Asterix repeteix de fa dos anys - . Sembla que no hi ha rosaris pero si hi ha un col·lecionable que penso escombrarà a tots els altres, aquest és 'El poder de las piedras'.
Els llibreters estan molt contents amb tant d'embalum encartronat, que no saben on posar-los. En parlàva ahir amb Rosario la meva quiosquera/llibretera de capçalera, i em deia que si que es venen, cosa que jo començava a dubtar. Col·lecionables doncs, un any més, consolidats ja com espècies autóctones dos cops l'any.

Ja ho he explicat alguna que altre vegada, però tot es repeteix fins i tot la historia; A casa vam fer una col·lecció d'aquestes, fa anys i la varem acabar, era la de les "Barriguitas", per les nétes clar, però hem complert, no s'és un bon ciutadà fins que no has fet una col·lecció d'aquestes, i posats a sincerar-se confesso que m'hagués agradat fer col·lecció dels col·leccionables, és a dir, tenir el número 1 de tots els fascicles que anessin sortint cada any. Necessitaria un magatzem, però seria una passada, inútil i fins i tot friki, però una passada. Enguany m'he quedat el primer col·leccionable dels Camions americans a 6,99 pel Biel que li agraden camions, tractors, grues, etc. Un i prou, que la segona entrega ja son 16,99€.

Col·leccioneu, col·leccioneu que al cel anireu, amb la butxaca buida, que si feu tota la col·leció us surt per un ronyó..






Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. He empezao con la de los camiones de América...No me quiero perder la del Bugatti, que esa mola; la de las muñecas chochonas me va cantidad. Hay la de las estilográficas, que esa si que vale la pena...Una de relojes que me parece muy barata...

    Le he dicho a Mayte que tendremos que cambiarnos de piso con un par de habitaciones más para guardar las colecciones...

    ResponElimina
  2. EL Bugatti s'ha de muntar peça a peça, i em deia la Rosario de la Llibreria que al final surt per un ou. El primer camión, ha vingut avui en Biel amb sa mare i li hem donat, però no és per a nens tan menuts, en poc més d'una hora ja li falta la chemeneia, un retrovisor i el paraxocs de davant.

    ResponElimina