{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

POLÍTICA DE CAMPANAR



Per segona vegada en el termini d'uns quants dies el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha rebutjat autoritzar la pròrroga del toc de queda en diversos municipis de Catalunya argumentant que no es donaven les condicions per a això i, que en el fons, les motivacions del Govern acabaven tenint un rerefons injustificat que implicava la limitació de drets fonamentals i de llibertats públiques. I és possible que el TSJC mal que li pesi al Govern i a alguns alcaldes, aquesta vegada té raó.

Ho dic per què la gent també s’encomana de dia i la sensació és que aquí, aprofitant la situació, s’ha volgut solucionar un problema d’ordre públic nocturn que no és nou i que fa anys se'ls ha escapat de les mans, i el volen controlar de la manera més fàcil, restringint llibertats. Amb el toc de queda aplicat sense Estat d’Alarma tambè hi havia botellots. I com més bon temps feia, més botellots hi havia. Fins ara que és un festival diari i cada ciutat i poble té el seu propi botellotdrom funcionant a ple rendiment. ¿Recordeu que ens varen dir que per evitar-los s’obririen els locals d’oci nocturn, perquè allà tot estaria més controlat? Sí, oi? I quant van durar en funcionament? Cinc minuts, perquè allò, juntament amb els viatges de final de curs i els grans festivals ens van dur a una nova onada. I va passar en plena frase de vacunació majoritària i amb toc de queda en vigor. I així arribem on som ara. Ara bé, sisplau, que no facin ara una llei per les pandemies con demana Pablo Casado, que de fet sembla una llei antibotellot, que de lleis ja en tenim proutes, a banda que ja existeix aquesta normativa sobre el botellot, només caldria aplicar-la. I és que es veu que el botellot l'han descovert fa quinze dies, i és el gran culpable de tots els nostres mals.

En el fons, la Generalitat quan vol limitar el moviment dels seus ciutadans a les nits, agafa el camí fàcil de retallar drets. Potser si es dediqués - per exemple - a crear llocs de treball pels joves, aquests ja no estarien tant per botellots, però això seria fer política, i per prohibir, per retallar drets als ciutadans no cal fer política, sinó politiqueria de vol gallinaci, de campanar.

Publica un comentari a l'entrada

10 Comentaris

  1. Si l'estat volgués posar toc de queda aquí estarien en contra del toc de queda, malauradament això ja sembla la cançó de l'enfadós.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es tracte d'aixó, es tracte de que com no poden controlar els botellots, volen posar el toc de queda, que és més fàcil per a ells. Per aixó els TSJC els ha dit que no, i si no que facin una llei de la pandemia.

      Elimina
  2. Pues claro, no se puede aplicar toques de queda que a uno le convenga. Son estados excepcionales, de situación de guerra y otros sucesos. Podían aplicarlo, para los trenes de cercanía en horas punta, para elecciones...Pero como ahí no les convienen...Lo piden una y otra vez y se lo deniegan, no aprenden. La próxima será la vacunación obligatoria, bajo pena de carcel...Se la tumbarán.
    Si quieres eliminar el botellón, pon los medios, pero no te excuses en el covid y aplicar una ley marcial, para todo el mundo.

    ResponElimina
  3. Supongo que no es tan dificil controlar los botellones, se trata de emplearse a fondo la policia y poner multas a todo el personal juerguista. En Madrid, los persiguen con drones. O dejar que se contaminen todos y a tomar pal saco el resto.

    ResponElimina
  4. Si quisieran hacerlo, ya habrían acabado con los botellones de buen principio.

    Solo aplicando las diversas normativas municipales que prohiben beber en la calle, bajo pena de multa.

    Pero. ¡¡ nooooo !!, ¡¡ eso seria reprimir, reprimiiiiiirrr !!.

    A cien eurillos por multa, ya veríamos a quien le quedarían ganas de repetir al siguiente fin de semana

    ResponElimina
  5. No hi ha com rascar la butxaca de la gent perquè prengui nota, pero aquests ajuntaments tant modennos, no gosen, no sigui que els tractin de fatxes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacto, son votos. Anguita le dio una solución, les dio un espacio alejado en el Arenal, donde se pone la feria de Mayo, allí no molestaban. Área de expansión juvenil, le llamó. Incluso les puso servicios de aquellos químicos de plástico. Contentos, le faltó un servicio de condones. Pero bueno, no molestan y están aireado, con vistas al Gualdaquivir, de noche se refleja la luna. Seguro que ha ayudado al aumento de la natalidad.

      Elimina
    2. Anguita era un político atípico. En lo positivo.

      Elimina
  6. Resultado dicho por el sr de La Vanguardia, el Corbella, resultado que nadie, nadie , nadie quiere decir, porque no hay cojones.
    Vamos a más de 100 muertos diarios, siii..la semana pasada se contabilizaron desde el lunes a las 0´00 al domingo a las 0´00 exactamente y de Covid 720 muertes en toda España. Barcelona, Madrid y Bilbao en cabeza.

    QUE SIGA EL DANCING ¡¡¡

    ResponElimina
  7. Ara en parlaven a la sexta, està augmentant el número de morts, pero noi, es veu que aixó no té importancia.

    ResponElimina