Aquest correu el vaig enviar ahir diumenge a les 6:45 AM a la Vanguardia, el seu digital en castellà llevat de les dues o tres entrades principals, deambulava per l'any 2017. M'ha sorprés llegir que M.Rajoy denia avui a BCN per informar d'importants inversions. L'edició en català, maltractada con sempre, anava un dia endarrerida i aixó no l'afectava. Sortia a opinió encara com a Director Màrius Carol. 

Posteriorment ho varen arreglar, pero encara que no tingui més importància de la que li vulgui donar, ningú se m'ha adreçat per donar-me les gracies. No se perquè em sorprén, les edicions digitals dels diaris en general són maltractades sistemáticament. Tampoc costava tant, és tracta de ser mínimament educat amb un suscriptor.

FRANCESC PUIGCARBO REIXACH <fpuigcarbo@yahoo.es>
Para:redaccion@lavanguardia.es
dom, 3 oct a las 6:45
Bon dia: En l'edició digital d'avui diumenge llevat de les primeres informacions, 
la resta són de 2017. M'ha extranyat que Rajoy vingués demá a Catalunya a 
informar d'importants inversions, i és que la noticia és de 2017. I així la resta, 
també en esports, i opinió, on encara consta Màrius Carol com a director.

Salut.


L'endemà dilluns, tornava a sortir en Mariano de nou al 2017, vaig enviar un altre correu, sense rebre cap resposta, menys mal que el dimarts en Mariano ja no sortia. Aquesta és una de les proves de que els diaris no cuiden gaire els seus digitals. Per exemple, ni la Vanguardia ni el Periódico a les 7 del matí d'avui informen que ahir va jugar el Barça femení un partit de Champions contra l'Arsenal. Bé, no surt la noticia en portada, has d'anar a Deportes i allí en un raconet surt la noticia, en el cas de la Vanguardia.  A el periódico encara és més descomplicat, has d'anar a Deportes i dins dels subapartats has d'anar al de Barça, i alli, per fi, surt la noticia de la victoria 4-1 de las dones del Barça davant l'Arsenal. Aixó si, informen ampliament del comiat d'un jugador de pilota aèria. Potser Gasol es va acomiadar en castellà per semblar més dolent, Tremendu.