Se sorprenen els presumptes periodistes de Moncloa.com que la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana així com tot el Govern apostin per les iniciatives ecològiques i les mesures que permetin protegir el medi ambient i lluitar contra el canvi climàtic. Els sorprèn que a través del seu compte de Twitter, la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha fet una petició a tots els espanyols i ha escrit: "Canviar el vehicle privat pel transport públic col·lectiu, la bicicleta i els desplaçaments a peu és positiu per a l'economia, el temps i la salut de tothom. Avancem cap a ciutats amb un aire net, menys sorolls i amables per a les persones" D'aquesta manera, Raquel Sánchez ha demanat els ciutadans espanyols canviar el cotxe privat per la bicicleta per avançar cap a ciutats amb un aire més net. Tot i això afirmen els de Moncloa.com, és cada vegada més habitual veure els membres del Govern utilitzar el Falcon, el qual s'ha convertit en el mitjà de transport més cobejat per tots els ministres.

Observeu la barroera maniobra d'intoxicació en barrejar el Falcon amb l'ús de la bicicleta, per això dic això de pseudoperiodistes o fakeperiodistes. Perquè, que té a veure recomanar moure's amb bicicleta per la ciutat, - cosa que per cert servidor fa des de la tendra edat de 10 anys fins al dia d'avui amb 77, bé, avui no, que està plovent -, dic, que té a veure la bicicleta amb el Falcon. Res, el Falcon és la consigna per atacar al Govern sistemàticament per la dreta i els seus mitjans; encara que usant les seves mateixes armes es podria dir que és millor viatjar en el Falcon que en iots de narcotraficants, les dues coses són igual de demagògiques i rastreres, més encara la del iot, això sí.

A sobre, els de moncloa.com, barregen això de la bicicleta amb uns vols a Badajoz promocionats per la Ministra, una altra vegada barrejant els conceptes. No anirà la gent de Madrid o Barcelona a Badajoz en bicicleta, dic jo. I tenint en compte que la cosa del tren a Extremadura més aviat és lenta com si hi anessin en bicicleta, no està gens malament un vol Madrid/Badajoz, sobretot si és a bon preu com he vist en algunes ofertes que he trobat a la xarxa. Tot i que ja sé que se'm dirà que els avions contaminen molt, però més contaminen mitjans impresentables com el digital anteriorment esmentat.