“No em sento bé” és una frase que de vegades ronda pels caps de la gent, davant d'això, un reconegut escriptor busca ajudar la gent amb dades històriques acompanyades de les il·lustracions de la també destacada i enginyosa dibuixant Eliana Miguez. Aquesta frase avui és actual, en un món on hi ha desesperança, on viure es fa difícil i, de vegades, un se sent aixafat, pessimista, dolgut amb el que l'envolta.

A l'Argentina, l'escriptor Valentín Muro va crear el lloc Nomesientobien.com que mostra frases curioses per animar-te quan no et sents bé. Cada dia el lloc presenta diferents frases optimistes, comparacions enginyoses, o informacions del món per fer sentir una mica millor els seus visitants.

Fa anys vaig crear un bloc en què se suposava només publicaria bones notícies; va durar poc, i vaig arribar a la conclusió que les úniques bones notícies, estaven majoritàriament relacionades amb els avenços a Medicina, sobretot la cirurgia. La frase Good News Bad news és realment encertada, les bones notícies no venen diaris.