Dilluns vaig anar a buscar el pa, vaig preguntar a la fornera si s'havia abaixat el preu. Em va dir que no, que l'ùnic que havia baixat de preu era la barra de quart de tota la vida, -la baguette de la benzinera-. La barra gallega de quart que consumeixo és al mateix preu, i està de vici. De fet, té la seva lógica, el que s'ha encarit és el preu de la farina i el cost de la llum, per tant poc pot abaixar-se el preu del pa o d'altres productes que necessiten elaboració encara que els hagin tret l'iva.

Algunes mesures econòmiques de Pedro Sánchez són un relat amb més pa que formatge. Són pocs cèntims, però esytem en una época en que vivim de símbols i de gestos. Això és, si més no, el que transmeten els governants a tota hora. 

El millor d’aquesta decisió del Govern, és que possiblement serveix per evitar que aquest 1 de gener s'hagin apujat molts productes, uns productes que segurament s'apujaran al febrer, o potser no, la gent está concienciada i ametent, i busca i rebusca diferencies de preus, marques blanques, etc, i et trobés coses curioses com que un oli de girasol de litre al Super, et pot costar 3.29€ o 2,39€, depén de la marca.

Recordar només que la barra de quart, de benzinera, del super o del paqui, és igual de bona o dolenta que la de la majoria de forners, tot depén de la seva cocció. Malauradament així és, i surt més económica.