L’escriptora ha sigut la protagonista d’una entrevista plena de crítiques a les eleccions i la cobertura de TV3 - He vingut aquí a cagar-me en tot”. Juana Dolores va deixar Xavier Graset mut durant l’entrevista que van fer al Més 324. L’escriptora, actriu i poeta catalana va protagonitzar una de les entrevistes més tenses i incòmodes quan va criticar de manera severa els resultats de les eleccions del passat 28-M i, específicament, la cobertura que n’ha fet TV3.

Dolores va acusar el canal públic de ser “la televisió de la burgesia catalana que s’amaga darrere de la socialdemocràcia, que és el càncer ara mateix de les classes treballadores”. L’escriptora també va afegir que aquests treballadors “pateixen dia rere dia la ineptitud dels seus polítics” i també “dels periodistes de la televisió pública”. Graset li va respondre: "Però si tot ho fem malament, si tot està cagat i pixat, què fem?" El presentador intentava reconduir l’entrevista, tot i que li costava posar cullerada davant una Dolores desfermada. 

Graset, que ja fa 8 temporades que condueix aquest espai al 3/24, va acabar fent broma davant les reiterades càrregues de Dolores al programa i al tractament de TV3 a les eleccions argumentant que els periodistes no es podien “cagar en tot” perquè duen corbata: “Jo porto corbata perquè estic gras i així no se’m veu la panxa, per això porto la corbata, però soc igual amb corbata que sense corbata”, va dir el periodista. 

La incomoditat va ser evident des del primer segon de la conversa, quan el presentador li va demanar com estava: “Estranya de ser a la televisió pública que valida a Junts i valida a Trias”, va respondre l'artista. A partir d'aquí, va anar agafant un to més dur i irreverent a mesura que avançava. Juana Dolores presentava el seu nou poemari, Rèquiem català. I si una nació desfilant per una catifa vermella, i va reconèixer que feia temps que esperava ser la protagonista en aquest espai d'entrevistes: “Avui era el meu gran dia”.

Tot i això, va aprofitar el programa no per parlar del seu llibre, sinó per mostrar el seu descontentament amb Trias: “Perquè jo la catifa vermella la exitendo a la clase trabajadora y no a los empresarios, como decía el puto viejo de Trias, que a ver si también le cae un meteorito encima i deixa de dir parides”, va etzibar. Graset, sorprès, li va demanar d'aturar els insults. Abans, Dolores havia desitjat que un meteorit rebentés també la Llibreria Ona, gestionada per Iolanda Batallé, que havia intervingut al programa com a tertuliana i s'havia posicionat com a satisfeta per la victòria de Trias. - vegeu el vídeo