L'alcaldessa del PP de la localitat càntabra de Santa Cruz de Bezana, Carmen Pérez, ha censurat la pel·lícula de Buzz Lightyear de la programació de cinema d'estiu del municipi per una escena en què es fan un petó a dues dones. Pérez governa en coalició amb Vox el poble de poc més de 13.000 habitants. La política ha ordenat que es canviï la programació de les pel·lícules que es projectaran al cinema públic durant els propers mesos per evitar que es reprodueixin les imatges en què una parella de dones es fa una mostra d'afecte. En aquest cas, la preqüela de 'Toy Story' serà substituïda per la cinta 'Los Tipos Malos'. No obstant, aquesta no és la primera polèmica que sacseja Santa Cruz de Bezana des que PP i Vox van pactar. Quan es van fer amb el comandament, Pérez va decidir retirar de la façana de l'ajuntament la bandera de l'arc de Sant Martí que commemorava la celebració de l'Orgull LGTBI. Alguns veïns ja s'han manifestat contra aquestes decisions.

Sembla que aquesta alcaldessa donarà minuts de glòria a la premsa, i és que 'la alcaldesa cuando besa, es que besa de verdad', a un home i no a una senyora, que ella és molt seriosa i molt seva, al·leluia!

L'estrena de 'Lightyear' va estar envoltada de polèmica en alguns països per l'escena del petó lèsbic. En concret, el film no es va poder exhibir a 14 països del Pròxim Orient i Àsia, entre ells Kuwait, Emirats Àrabs i Malàisia. Per cert, el petó és més cast que Susana.