"A Pedro Sánchez ja fa anys que els seus enemics i fins i tot algun amic, li diuen de tot. Egòlatra, voluble, cínic, traïdor, ocupa, felón. Si ja abans d’acceptar el pacte amb Puigdemont era descrit com un polític sense escrúpols capaç de vendre la pàtria per mantenir-se al poder, sembla lògic que Sánchez hagi pensat: “No vindrà d’un pam”. Si, en crear el govern Frankenstein, ja havia encapçalat un “govern il·legítim”, si ja era un “malalt d’ambició”, ¿què hi fa que ara, a més, sigui descrit com un dictador o un autòcrata? Què hi fa que li diguin de tot i més.
Pels seus enemics, Pedro Sánchez ja és, ara mateix, la reencarnació de Ricard III, l’usurpador, un dels personatges més odiosos de Shakespeare. Amb una diferència. El rei shakespearià era esguerrat: un geperut tan lleig que els gossos bordaven al seu pas. Mentre que Sánchez és una de les millors perxes de la política mundial, cosa que el fa encara més pervers a ulls dels que el voldrien esclafar, perquè encarna la bellesa diabòlica. Més de mitja Espanya, exasperada amb el pacte de legislatura, espera que en alguna de les moltes batalles que s’acosten, Sánchez, vençut, pronunciï la famosa frase: “Un cavall, el meu regne per un cavall!”.
Ara bé, una visió menys apassionada ens ajudaria a observar-lo amb més precisió. Sembla evident que ara el president de la resistència a qui s’assembla realment és a Juli Cèsar, desobeint el Senat i travessant el Rubicó per iniciar la guerra civil. Cèsar va derrotar el seu adversari Pompeu, amb l’ajut, entre d’altres, de la deessa Fortuna. Va tenir molta sort. Les espases de Pompeu no el van tombar, sinó el punyal del seu fill adoptiu, Brutus, i dels seus amics. Cinc anys després de travessar el Rubicó, Cèsar va caure davant les portes del Senat dessagnat per 35 punyalades. Recordar només que al PSOE Sánchez hi té uns quants fills adoptius. Compte amb el dia de la investidura, a veure si Sánchez caurà víctima del seu brutus particular".
Amb informació de la vanguardia i wiquipedia.
No me molesta
ResponEliminalo caro que le
salga a el , que
algo caro le
saldrá, sino
lo caro que
nos saldrá
a nosotros.
Ya no viene de aquí, con lo que llevamos pagando. La pregunta és, que nos saldrá más caro, Sánchez o Feijóo. Sánchez ha reparado una injusticia, un lawfare contra los buenos, o menos malos. Feijóo ha azuzado los bajos instintos de los malos.
ResponEliminaMe he leído varias biografías de Julio César, incluso su crónica de las Galias. Julio César era un superdotado. Considerado uno de los mejores abogados de su tiempo. al principio de sus primeros juicios en no pocas ocasiones se hizo pasar por incompetente para ganarlos. Era capaz de dictar tres cartas a la vez a tres personas distintas de tres diferentes temas. No traicionó a sus electores y cuando cruzo el Rubicón fue para resolver una injusticia que intrigantes le habían urdido. Ea muy generoso con su dinero, hablaba siete idiomas con fluidez, era mujeriego y se jactaba de acostarse con las mujeres de sus enemigos políticos. Fue un genio militar que defendía que se ganaban más batallas con la pala que con la espada. Nunca traicionó a nadie y siempre perdono a quienes le traicionaron, el mismo Bruto antes le habia traicionado y Cesar perdonado.
ResponEliminaYo no veo a Julio Cesar ningún parecido ni de cerca, ni de obra, ni de capacidad, ni de fiabilidad, ni de genio con Sánchez.
Sánchez es un trilero traidor y mentiroso con una acentuada desvergüenza. Espero que algun dia sea enjuiciado y condenado por su corrupcion.
Lo mejor que va a hacer es que va a dejar el pesoe hecho unos zorros y se les estará bien a toda esa cuadrilla de zánganos inútiles que le dicen a todo que si.
Un saludo.
Julio Cesar era un aprendiz al lado del renacido. Veremos que pasa. El Bello Pedro lleva ya unas cuantas muescas de víctimas en su culata.
ResponEliminaSaludos.