'The St. Croix Avis', un petit diari de les Illes Verges nord-americanes, ha anunciat el seu proper tancament després de 180 anys. Ho va anunciar en un comunicat la propietària i editora, Rena Brodhurst, que va destacar que els seus lectors van ser, la majoria, generacions d'esclaus alfabetitzats.
"Avui, tristament els he d'informar que 'The St. Croix Avis' aviat arribarà al final. A l'entorn actual, The Avis no pot competir contra les xarxes socials gratuïtes", ha indicat Brodhurst. Dono gràcies a l'Església Morava que va insistir que els esclavitzats aprenguessin a llegir, escriure i comprendre. La Croix Avis mai no hauria estat possible sense aquest concepte d'assegurar una població negra alfabetitzada. Va ser un do extraordinari”, va afegir l'editora.
El diari té la seu a l'illa de Santa Cruz, on viuen unes 41.000 persones, la majoria negres descendents d'esclaus. L'esclavitud va ser abolida al territori el 1848. 
"Abans que jo, Canute A. Brodhurst Sr. va dirigir l'empresa del 1940 al 1980. El seu objectiu era ser un defensor del 'dret del poble a saber'. Ho va fer brillantment", va rememorar Brodhurst.
El St.Croix Avis publicava la major part del seu contingut en danès fins que va canviar principalment a l'anglès a partir de gener de 1917, quan els Estats Units van comprar a Dinamarca les Illes Verges per 25 milions de dòlars. "Gràcies per tot el seu suport, us estimo a tots i us desitjo molt bé en el futur", va concloure Brodhurst.
El St. Croix Avis pertany a una raça de diaris ja extingits en queden encara: Quebec Gazette és el diari més vell que se segueix publicant al Canadà, es va imprimir per primera vegada el 1764. Actualment se'l coneix com The Quebec Chronicle-Telegraph. The Connecticut Courant: Aquest diari de Connecticut va ser fundat el 1764. Actualment se'l coneix com Hartford Courant. 
El Faro de Vigo, és el mitjà de premsa més antic que continua publicant-se actualment a Espanya. Fundat el 1853 per Ángel de Lema i Marina, a Vigo. La seva principal comesa durant els primers anys de la seva creació era exercir pressió contra les autoritats per superar l'aïllament en què es trobava el sud de Galícia. És a dir, era un diari a favor del progrés i la modernització del territori.