A qui no li ha passat mai, de sentir com que un número ens persegueix. En la majoria dels casos, aquests patrons de repetició ocorren quan les persones miren el seu rellotge, plaques de matrícules, anuncis, cartells, a la televisió o fins i tot en els somnis. Molts asseguren que veuen els números repetits amb més freqüència del que és habitual.

El fenomen de veure els números repetits també és considerat com a senyals. Per exemple, una persona pot tenir un número de la sort o preferit. De cop i volta aquest número el comença a veure a tot arreu, convertint-se en més que una coincidència. Quan t'adones que tens la capacitat de percebre altres realitats, estàs rebent algun tipus de missatge. La numerologia és un estudi profund dels números. Plató va iniciar aquest estudi, desenvolupant un mètode que relaciona els planetes i la seva vibració numèrica que va anomenar "La música de les esferes", i afirmant que les paraules tenen un so i una freqüència entre els números i la faceta harmoniosa amb l'univers i les lleis de la naturalesa.

Plató va exposar que l'univers és harmonia entre el so i la vibració. Per això és bo parar atenció a les dades que ens donen els números, ja que molts són detonadors o claus que provoquen canvis i transformacions. Aquests senyals poden ser claus per a la nostra evolució, segons expliquen a bioguia.com.

Un extracte del documental de 3Cat que circula a les xarxes cita una frase de Josep Lluís Núñez: "Quan sempre surt el 36, hi ha alguna cosa que no funciona. A la ruleta no surt sempre el 36", referida a les discutibles decisions arbitrals que segons ell afavorien sempre als mateixos. Encara que aquesta frase d'aquest número també es podria aplicar a les decisions judicials d'aquest País, passi el que passi, sempre surt el 36, i encara que no té res a veure amb l'inici de la guerra civil, potser no és una coincidència, encara que dubto que l'intel·lecte del president Núñez arribés tan lluny.

El pitjor d'un número és que sigui de la Guàrdia Civil i t'espiï per la cara si ets de Podem, i si en comptes d'un en són 55, ja saps on té la hinc