El PP vol portar davant de la Fiscalia els autors de la crema de la bandera d'Espanya i d'una imatge del president de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, durant les festes de Gràcia de Barcelona. El grup popular al Congrés ha presentat una proposició no de llei perquè el parlament "condemni explícitament" aquests fets succeïts el 21 d'agost passat i per instar el Ministeri Públic a investigar si són constitutius d'un delicte d'"ultratge i ofensa" als símbols nacionals i autonòmics.

No es podia saber, d'entrada, cremar banderes no és delicte, i quant a la crema de la imatge del president Mazon, doncs molt malament, francament, els ho podien haver estalviat els de Gràcia, en no ser aquest senyor ningú representatiu o poca cosa, una mena de Lambán anat a menys. Els señoros del Pp i d'advocats presumptament cristians que és estrany no s'hàgin afegit a la reclamació, potser no saben que cremar fotos del Rei ja no és delicte. L'última condemna del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) ha tingut conseqüències immediates a l'Audiència Nacional i ha provocat una allau d'arxius dels procediments oberts per actes en què es van destruir imatges de Felip VI. Cap d'ells, la majoria nascuts arran d'atestats policials, molts per actes de protesta a Catalunya. I si no és delicte cremar una foto del rei, que és la màxima autoritat a Espanya, cremar la de Mazón encara ho hauria de ser menys´. El que no recordo és que el Pp ni els advocats presumptes cristians portessin davant la fiscalia la crema d'un ninot que representava el President Puigdemont al bonic poble de Coripe. I és que la vara de mesurar del Pp i els advocats presumptament cristians és molt voluble, segons quin costat caigui l'ofensa. 

No crec que ni els uns ni els presumptes altres recorrin a fiscalia davant les amenaces de l'amo de Desokupa als integrants i les seves famílies de 'equipo de investigación' d'Antena 3, tot i ser molt  més greus que cremar una foto. I és que per a unes coses els señoros del Pp  tenen la pell molt fina, i per a unes altres la cara molt dura.