ESCÀNDOL A LA SUPERCOPA


Un cop acabat el matx entre el Madrid i el Mallorca, algun aficionat del Mallorca i alguna dona de jugadors de l'equip balear desplaçat a Yeda van denunciar haver estat víctimes de tocaments i assetjament. Pere, un dels seguidors que va viatjar, va explicar al programa 'El Partidazo de la COPE' que “el pitjor de tot ha estat en acabar el partit. Nosaltres ens hem hagut de quedar fins uns minuts més tard perquè havíem d'anar tots junts a l'autobús. En aquell trajecte de la grada a l'autobús, d'uns 15 o 20 minuts, ens estaven tota l'estona increpant, ens feien passadissos centenars de persones fent-nos fotos sense consentiment, pegant-nos fins i tot colletes, burlant-se de nosaltres, fent-nos el 3-0 amb els dits ... O sigui, molt, molt desagradable". Mentrestant Marta Ramon de Rac1 es queixava que a tot l'estadi no hi havia serveis per a dones, i va haver de recórrer al de minusvàlids, d'homes també.
No ens haurien de sorprendre accions com aquestes, succeint on succeeixen, en un país no Democràtic, però que sobrat de diners, compra esdeveniments com aquesta Supercopa, Formula 1, motociclisme, o el que calgui, per blanquejar-se amb la connivència de les autoritats competents, tan civils com polítiques. Ens esquinçavem les vestidures en la primera Supercopa, aquella en què el toquetejador de senyores va dir que s'havia avançat molt en els drets de les dones a l'Aràbia Saudita, que fins i tot podien anar al camp a veure els partits, encara que suposo deuen portar bolquers com les obreres d'algunes fàbriques xineses, davant de l'absència de serveis públics. Això, ens les esqjuinçavem, fins i tot hi havia qui deia que no pensaba mirar els partits. Res de res, la supercopa d'Espanya fora d'Espanya, en un país raret, és ja un fet consumat, consumit i acceptat.
Només veure les xifres que es manegen s'entén el canvi de seu de la final de la Supercopa d'Espanya fora d'Espanya. L'acord amb el Govern d'Aràbia Saudita, que ha estat prorrogat fins al 2029, és d'uns 40 milions d'euros. S¡estima que la meitat d'aquesta quantitat és per al futbol modest, o sigui que l'altra meitat és per al Madrid i el Barcelona.
És la hipocresia en estat pur. Això és corrupció ideològica, ètica i moral, i no la decisió política de què s'acusa el CSD, en el cas Olmo  i Pau Víctor, en un país on es faci el que es faci, es decideixi el que es decideixi, sempre es considerará una acció política, per part d´un bàndol o del contrari. Comprenc ara Fuster quan deia que dir bon dia en aquest país, era ja fer política, una política que si no fem nosaltres la faran contra nosaltres, que és el que està succeint actualment.


Comparteix:  

Comentaris

  1. Muchos temas,para dirigirse a un final de crítica .Dinero,interés político con el mundo árabe,publicidad y por lo tanto ventas de camisetas...Muchas cosas.
    Sólo te hablo de un tema,recuerda los sesenta,las suecas,las playas, las españolas y sus perjuicios.En aquel tiempo,en Francia,Inglaterra,Alemania críticas contra la España franquista,para que no vinieran a sus playas.Fijate ahora,las españolas las más atrevidas,mucho más que las nórdicas .
    Saludos

    ResponElimina
    Respostes
    1. 1.- Un tema lleva al otro.
      2.- Las españolas actuales ya no son tan atrevidas, el toples va a la baja año tras año.
      3.- Lo de las suecas no me vale, entre otras cosas, porque en aquellos años 60 el Gobierno español estaba más o menos reconocido, incluso el Papa vino a Barcelona, que a mí me llevaron. De ahí lo de dictablanda en vez de dictadura, que se decía en aquellos tiempos.
      4.- La actual directiva del Barça, abominaba del patrocinio de Qatar airlines, hasta que llegaron Rubiales y Piqué les tentaron con los 12.5 millones de euros por jugar la supercopa en Arabia Saudita.
      Saludos.

      Elimina
  2. El futbol, desde lo que pasa con las liguillas de los niños hasta las más altas esferas competitivas, es una asquerosa vergüenza. Desde un punto de vista antropológico es la figura mas clara y descriptiva de la bajeza de la sociedad. Falto de valores y rebundante en hipocresias. Los circos romanos, al menos, no trataban de engañar a nadie.

    ResponElimina
  3. Vamo a véeee.
    Y a ver si aplicamos la lógica.
    Lo de estos futbolistas es un asunto que si se quiere arreglar se arregla en un plis plas.
    No soy abogado, pero sé de Lógica, y a lo que voy:
    Si no se quiere paralizar la vida de estos jugadores con un parón de 6 meses, cosa que pudiera suceder, y no se quiere afecta a la competición, cosa que pudiera suceder, la solución es fácil:
    Una cautelarísima sobre la cautelar. O sea, los jugadores que jueguen. Si dentro de tres meses , cuando salga la resolución, esta es negativa al club, los puntos que se hayan sumado se les quita y se ponen al otro equipo, y a la inversa. No hay más.
    Así ¿qué se evita?: que el jugador haya de tomar la decisión de quedarse o marchar, y que el club cuente con ellos a la hora de alinear.
    Pero no interesa...¿por que´?, porque sirve de distracción de otras cosas, entre ellas las políticas. No quepa ninguna duda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja han aprovat la cautelaríssima, però si juguen encara que la resolució difícilment serà negativa. En el supòsit improbable que ho fos, no els poden treure els punts.
      La distracció política ve del Madrid DF. que ho contamina tot. Si no fos el Barça nO hi hauria hagut cap problema, i no distreu de res, ja s'en cuiden Feijoo i la Nati Ayuso de matxucar-nos cada dia amb el seu sonsonete tranuitat.

      Elimina
  4. El futbol és l'esport rei, diuen, i ja sabem com són els reis. Compte, el futbol femení de moment encara no està contaminat, i veure el Barça és un plaer. Avui a les 18:30 amb el Levante las Planas.

    ResponElimina
  5. Y yo, inocente de mí, pensaba que el futbol era un deporte que jugaban, mayoritariamente en un campo de césped, 22 individuos, gestionando el control de una pelota que había que introducir en un rectángulo limitado por una red.
    Resulta que no. Resulta que es otra cosa que se juega entre despachos de abogados, organizaciones institucionales, directivos del marqueting de empresas y planes de lavado de cara de regímenes nada democráticos.
    Santa inocencia, la mia.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada