Netflix ha estrenat aquestes festes la segona part de la sèrie de més èxit de la plataforma, El joc del calamar. La seva emissió fa tres anys va resultar una sorpresa sense precedents, així que la segona temporada s’ha rebut amb un entusiasme planetari. A Los Angeles, 1.600 persones van participar en una cursa de cinc quilòmetres per guanyar l’entrada a una estrena anticipada de la sèrie. A París, Netflix va tancar els Camps Elisis perquè mil participants poguessin mostrar tremp en una de les proves clàssiques del joc del calamar davant més de 20.000 espectadors. I a Seül, la plaça de Dongdaemun es va transformar en una sala de festes multitudinària per rebre la nova temporada.
Si el 2021 va sorprendre que es disparessin les vendes de les vambes Vans dels concursants, ara Puma està produint la seva versió dels xandalls de la sèrie. El joc del calamar va generar guanys de 900 milions de dòlars a Netflix. La història que explica la sèrie és simple: 400 persones endeutades i desesperades participen d’un joc secret en el qual un guanyarà 38 milions en premis; la resta moriran. Totes les rondes són versions de jocs infantils. La premissa del programa és una crítica de la societat capitalista, obsessionada per competir. En uns moments en què hauria de preocupar buscar sortides col·lectives per aconseguir una societat més justa, equilibrada i solidària, la gent busca solucions individuals, la qual cosa està condemnada al fracàs. El més terrible és que a la sèrie els rics gaudeixen de l’espectacle i fins i tot aposten sobre qui guanyarà, com si es tractés d’una cursa de cavalls.
La distòpia de la sèrie cada vegada ho és menys. El 2025 ens portarà un món en què governaran personatges despreocupats del bé comú, que estimulen l’individualisme i que consideren la socialdemocràcia com un robatori. I la gent els vota, pensant que la sort els afavorirà com a Seon Gi-hun a la sèrie. I encara, una dada rellevant: la pressió dels adolescents coreans per ser els millors el dia del Suneung, l’examen d’accés a la universitat, ha aconseguit que Corea del Sud sigui el país desenvolupat amb més morts per suïcidi. Els calamars, millor a la romana que com a exemple de res. Màrius Carol, a la vanguardia.
Havia vist la primeta part de la seria al sweu dia, quew ni fu ni fa,pero la segona és encara més decebedora, mal feta, mal interpretada, amb moments fins i tot ridiculs, no explico el final per no fer un espoiler, pero no n'espereu gran cosa i no us decebrà tant.
No he vist la primera, ni crec que la miri. La segona, encara menys. — Ja en tenim prou de distopies pel voltant. Imaginat que encara no he acabat de mirar Homeland. ¿Algun suggeriment?
Fas bé. Homeland la vaig veure fa molt de temps, esta prou bé, pero els de la intel·ligencia dels EUA son prou maldestres.
SLOW HORSES està força bé, és Bristish, el que ja es una garantia, prou gamberra s'en font de l'Mi5. del mort i de qui el vetlla. La tens a APPLE TV, asociada ara a Movistar. PER CER Apple tenen també, la Fundación d'Assimov (2 Temporades) i SEE que també sembla interessant.(3 temporades).
Salut.
No he visto la primera serie ni veré nada de esta.
Lo interesante está en PUMA. Entre Adolf Dasler (Adi-das) y Rudolf Dasler (Puma). Hay una peli que explica este odio, pero no recuerdo el nombre.
Salut
No em sona de res, ja la buscaré...
Salut
Est¨en You tube, es muy interesante
https://www.youtube.com/watch?v=rGPraTi5IHU
Gràcies. També és a Apple tv
Con la primera tengo suficiente,no creo ver segundas partes.Ahora he dado un giro de 360 grados,me decanto por los novelones colombianos,donde no faltan las tías guapas,los narcos y las pistolas.
Saludos
Has ido de Guatemala a Guatepeor. He empezado a ver la Fundación en APPLE, aunque creo que solo tengo tiempo hasta el lunes para verla, luego ya no es gratis.
Saludos
Yo empecé a ver la primera parte por recomendación de mi hijo q en gusto de series es friki total ... aguanté creo dis capítulos y pasé...no es q me pareciera simplona e insulsa es q eso de reventar cabezas por turismo ni lo entiendo ni comprendo q enganche tanto...creo de verdad q en los gustos de series, como en la elección de políticos, es donde más se nota la degeneración de la especie ; ) Un abrazo muy fuerte y bueno, como ya veo q ilusión por los reyes cero patatero ...Mejor deseo q te mimen porque sí...porque te lo mereces ; )
Pues no te lo pierdas, a Nuri le apetecía un roscón pequeño de nata de reyes para el lunes, he ido esta mañana a encargarlo, y ya lo he dejado pagado (30€), si se lo digo le da un telele, porque en el súper los tienen a 7.99, aunque quiero suponer que la calidad será inferior, aunque realmente el precio material mano de obra de un roscón de reyes no debería de sobrepasar los 15/20 euros.
¡Un abrazo!
Oh! qué bonito! ..Con esos 30 euros , no pagas sólo harina huevo, nata y fruta escarchada, pagas artesanía , el valor de manos amasando y creando una a una cada rosca ( aquí se les llama roscas de reyes) y Nuri recibe el cariño de tres días pensando en ella que no tiene precio, pero segurísimo ella se lo dará ...Esto en mi opinión es tooooodo un regalazo para los dos y me alegro muchísimo por vosotros.. Un abrazo enorme para los dos...Qué lo disfrutéis !!!
Me estás dado la idea para una entrada , te la regalo mañana, la encontrarás bajo el árbol blogosféricos ..Los reyes no son más q figurantes, la disculpa ...a ver si soy capaz de explicarme bien... ; )
María, en mi ultimo empleo, trabajaba con un técnico en panificación y tenía como maestro a un campeón del mundo de pastelería. Sé de qué estoy hablando. Este rosco de 30€ es un atraco a mano armada. Y es que encima esta gente hacen un desastre de pan, vergüenza para el gremio, y la pastelería es justita, pero como pastelerías apenas quedan, hay que ir donde se pueda.
¡Un abrazo!