Segons el protagonista de Forrest Gump "tontos son los que dicen tonterias". Per tant es por dir sens cap mena de dubte que el Sr. Don Mariano Rajoy és "tonto" o beneit, vaja, que és com s'ha de dir en català. I ho dic en el sentit que de fet, aquest home és el candidat ideal per el seu partit, no te cap idea, ideal, ni principi. Es limita a repetir el que li escriuen sense analitzar-ho i molt menys qüestionar-ho. Des de la seva palesa ignorància o inconsciència va dir sense ruboritzar-se que plantaria 500 milions d'arbres en quatre anys, que canviarà la llei d'adopció i de casament de les parelles gais, que farà signar un contracte als immigrants, o que vol part de l'ensenyament en castellà a Catalunya. 


Li és exactament igual, ell va llegint el que li posen al davant com si fos un d'informatius amb el telepronter i amb aquest cinisme tant "neocon" negarà o afirmarà rotundament qualsevol afirmació contraria que hagi fet, encara que faci quinze dies i estigui a qualsevol videoteca o hemeroteca. No importa, negar o afirmar el que sigui és el que saben fer els "neocon del Pp" i ho fan sense cap escrúpol. Partidari descarat de quan tot pitjor millor, no dubta en malparlar de l'economia i el que faci falta del seu País encara que aixó perjudiqui aquest, a ell l'ùnic que l'importa és que tot s'ensorri amb ZP inclós i així poder Governar, encara que sigui sobre les runes d'un País.


És el seu estat natural, mentir, difamar, insuflar-se de pàtria, bandera i espanyolitat. Negar la raó a l'altre, així com negar les evidencies per més paleses que siguin. La veritat no existeix, ells la redefineixen cada dia segons els hi convé, encara que els hi fallés l'11 M. Tot i així, aquesta entelèquia decimonònica, desagraïda. i insolidària que és el país veí, encara te gent, massa, que els dona el seu vot. Caldrà anar doncs en compte a les properes eleccions d'ací a dos anys, car ens podríem trobar que un registrador de la propietat simple, que no un simple registrador de la propietat, podria aspirar a gerent d'una multinacional per alló de "inùtil, presentarse sin referèncias", - teledirigit per l'aparell del seu partit - i fos el nou president d'aquest país.


N'hi ha que diuen que seria el millor, que si tornava a governar el Pp es tensaria més la situació política i podríem jugar més fortes les cartes de la independència. Sincerament, preferiria no passar per l'experiència. Com diuen en castellà amenaçat "Virgencita, virgencita que me quede como estoy".