{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

A voltes amb la Consellera Tura

Parlava en el comentari anterior sobre la Consellera de Justícia Montserrat Tura, i és pensava en Maurici que ho deia amb fina ironia, atès la Sra Tura com la resta de la banda de polítics, ha estat demagògica, barroera i prometedora de causes no complertes al llarg de la seva carrera política. Ho sé! i no és pas nou, ja deia "el viejo profesor" y ex-alcalde de Madrid Enrique Tierno Galván, que les promeses electorals es fan però no pas per complir-les, déu nos en guardi! seria impossible - reblava -. El que volia dir amb relació a la Sra Tura és que, agradi o no, quan parla ho fa amb propietat, i el que diu (sobre tot des que és Consellera) sona a clar, diàfan, assenyat i carregat de sentit comú, i així ho veig i m'ho sembla. La resta ja me la sé i és -suposo- inevitable, però estarem d'acord que com a Consellera d'interior va fer bé els deures i va donar als mossos d'esquadra una dignitat i reconeixement que de fet ni es mereixien ni ara tenen, sobretot gràcies a la nefasta actuació del Sr. Saura, vol dir doncs que si hi han diferències entre Consellers i agradi o no, la senyora Tura vola molt per sobre de la majoria, per coherència i sentit comú, i aixó és d’agrair i tenir en compte. Al cap i a la fi la demagògia i l'afany mediàtic és inherent al càrrec, com si anés en el sou, només que n'hi ha que ho saben administrar més bé que altres, i la Sra Tura per a mi val, malgrat no li agradi al Maurici (potser perquè és patitzant de CIu). La ironia que m'atorgava en Maurici la podríem guardar per Itàlia, on cada vegada més s'assemblen a la dictadura d'opereta de Veneçuela, amb animalades com la del Festival de Sanremo, patrulles ciutadanes o les veleïtats de la "Cosa Seva" l'infumable Berlusconi, fins al punt que a un li venen ganes de exclamar "Virgensita Virgensita que me quede como estoy!" malgrat la Virgensita es digui José Luís Rodriguez Zapatero o Pepe Montilla. Ah! i a sobre, i em consta que si ella ho llegeix es cabrejarà, la Consellera.....em posa. Que hi farem.

Publica un comentari a l'entrada

5 Comentaris

  1. Francesc ho veus així i sincerament no entenc quina diferència i veus amb els altres que critiques. Parlar clar i diàfant de cap manera és complir amb el que precisament promet de manera clara i diàfana.Deu ser clarament, que et posa ?

    ResponElimina
  2. Ho veig aixñi Maurici, de la mateixa manera que malgrat el critiqui, sempre escolto a l'exPresident Pujol, atès també té molt de sentit tot el que diu i e canvi no sempre ha estat del tot honest. Ambdos són animals polítics i cadascú a la seva manera m'interessen, estàn molt per damunt de la majoria, i si a sobre la Sra Tura em posa, raó de més.

    ResponElimina
  3. Comparar la senyora Tura amb el senyor Pujol és prova evident que la Tura et posa, ara si que m'ho has deixat clar.
    Una abraçada i visca el Barça

    ResponElimina
  4. ES UNA MANERA DE DIR que sent dos personatges de diferent calat, cadascun al seu lloc estàn per damunt de la majoria, o no em diràs que en Daura per exemple no està molt per sota dels dos i en aquest cas fins i tot per sota d'ell mateix.
    Quan al Barça, bé, ha estat un acte de generositat, deixe'm guanyar als pericos perquè es salvin i fem creure al madrit que no estem fins. Mamaaaaaaaaaaa!

    ResponElimina
  5. EP, A MI TAMBE, DAVANT EL TERBOL MERDER, DELS NOSTRES GOBERNS, ELLA TE AQUEST PUNT.....BE,TINC DEBILITAT, PER ELLA.
    JUGANT AMB BCN......

    ResponElimina