Carretero, una mosca collonera



Aquest comentari es del més d'Octubre de l'any passat, val la pena que us llegiu algun dels comentaris que vaig rebre, per veure una mica com las gasta aquesta tropa de suposats patriotes mal perdedors, i com han acabat anant les coses un any més tard, de fet com ja avisava, amb una desfeta del Sr. Carretero a les autonómiques. El comentari el vaig publicar a ran d'unes desafortunades declaracions (i van...) del Sr. Carretero sobre la Generalitat i el que representa. El temps ha acabat de posar al Dr. Carretero al lloc que es mereix........enlloc. 


A tot això, el que no estava previst, és que uns mers arribistes com Laporta, Beltran y Lopez Tena aconseguissin quatre diputats, mentre ERC s'ofega en la seva pròpia  miseria i incongruència. Realment el panorama independentista és desolador. Mai hi havia hagut tant de sentiment independentista com ara en el país, i ningú ha estat capaç de aglutinar-lo.


Carretero, poca cosa més que una mosca collonera


"Sorprèn la pobresa d'arguments, la indolent vulgarització simplista del missatge i la desqualificació sistemàtica de tot el sistema per part del Sr. Joan Carretero, fins el punt que és podria parlar d'ignorància i palès menysteniment per exemple vers una institució com és la Generalitat de Catalunya, que no és d'avui atès porta algun segle que altri instal·lada a Catalunya. Dir que és més important el President del Barça que el de la Generalitat ho podem dir els ciutadans a la barra del bar que és el lloc on pertoca desbarrar, però no és cert, la prova és que si bé és cert que el Senyors Montilla, Pujol o Tarradellas haurien pogut ser presidents del Barça, el Srs.Montal, Nuñez o Laporta no poden ser Presidents de la Generalitat de Catalunya, potser l’últim en tindria alguna si s'hi posés a fons, però el perdrà la seva part fosca (ja ho vaig dir) i de fet ja està donant el primers símptomes flirtejant ara amb Carretero, ara amb en Puigcercós, és el que passa quan només hi ha l'ambició de poder per l'ambició i prou, rere aquesta ambició tot el que queda ideològicament és un ermot.
Ha manifestat el Sr. Carretero, o així ho han publicat els diaris que el President Montilla els té comprats a tots als dels diaris. I clar, aquest home és d'una enorme incongruència i manca de seriositat, si no creu en la Generalitat perquè vol presentar el seu partir a les eleccions a la presidència de la Generalitat, O SI NO S'HI PRESENTA PERQUÉ VOL EL PARTIT, i si el càrrec de President de la Generalitat al que representa aspira qualsevol que és presenta a unes eleccions no té cap importància, potser com deia avui el President Montilla millor és presenta a les eleccions del Barça, possiblement seria la manera que baixéssim a segona, que és l’ultima condició juntament amb que la Vanguardia es publiqui en català perquè Catalunya sia independent. (segons Joan Brossa).

El senyor Carretero es d'un ranci gairebé madrileny amb un antiquat i demodé concepte de la política, que no tan sols no pensa ni habita en el segle XXI sinó que quedaria més escaient en la obsoleta ideologìa dels anys trenta del segle XX, i clar, per somiar truites s'ha de saber remenar els ous no sigui es trenquin abans de començar per manifesta incapacitat del cuiner.. I no ho dic ara, ja el gener del 2007 vaig publicar un comentari en aquest bloc: Expedient Carretero. I és que no és gran cosa més que aixó, una mosca collonera que l'ùnic que aconsegueix es dividir encara més el món sobiranista, o sia res i ja aviso que poc farà a les següents eleccions atonómiques de l'any vinent. 


Les abelles almenys encara et poden picar tot i que morin en l’intent, però la mosca collonera s’elimina amb una simple pala matamosques, o sent més moderns amb un spray "anti bitxos"

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Hola, Franesc. Em dol escriure això. Fins ara t'he tingut enllaçat, en el meu blog, perquè m'agrada la llibertat d'esperit amb què escrius, encara que sovint no pugui compartir els teus punts de vista. Però, ¿saps què passa? Que tot té un límit, i tu l'has traspassat. Trobo que ets molt injust, i cruel (de manera gratuïta), quan parles de l'independentisme català -ho dic tant pels impulsors de les consultes com per Reagrupament i el que hi ha a la vora. Mira què et dic: si la majoria de catalans fossin com tu, ja podríem enterrar el país. Jo, personalment, ofereixo respecte pels qui encara no el donen per mort; i els agraeixo l'esforç, i els faig confiança. L'èxit d'Arenys de Munt (per exemple) neix de la confiança que s'han fet els regidors, les formacions polítiques, les entitats i la gent. Amb la teva manera d'entendre el país, Francesc, contribueixes a desfer-lo i enfonsar-lo. L'enverines. I això, en el meu blog, ja no ho puc pair. Em sap greu, però a partir d'ara desapareixeràs de les "passejades" d'Ucronies. Et continuaré visitant (més de tant en tant) a través d'altres blogs que sí que et tenen enllaçat.

    Sobretot, gràcies per les bones estones que m'has fet passar (i algunes més que vindran), que han sigut moltes.

    Una abraçada!

    Joan

    ResponElimina
  2. Hola Joan! Diria que m'he quedat i molt curt quan a Carretero, es de mirada tòrba, mai mira de cara, i no es de fiar, no es mulla, no es compromet i quan sembla que ho fa es queda a mig cami i es dedica a menystenir-ho tot, Generalitat, President, medis, ell es la veritat absoluta i no és aixó. És un mal i cínic company de viatge. Quan a Arenys no va deixar de ser un aplec apanyat i no massa democràtic, i si no entens una cosa ni vols veure l'altre, vol dir que no no has entes res, és l'intransigència del suposat independentisme de cap de setmana que no accepta criticas ni raonaments, d'aqui als intransigents abertzales hi ha un pas. És la mevab opinio i tinc dret a expresar-la. Ah! mantinc el teu enllaç, es questió d'estil i sentit de la llibertat.

    ResponElimina
  3. Es comença per els porros i t'acabes punxant heroïna, tot parlant de simplismes...

    El Dr Carretero no ès més que un de tants catalans farts i tips del putu sistèma i putus polítics de nòmina que porten 30 anys fent fel.lacions als putu poder central madrileny.

    Prou, s'ha acabat...
    Molts estem emprenyats i tips. Volem marxar, volem ser ciutadans en un estat que ens respecti i ens cuidi. No volem ser ciutadans de segona, ni extraterrestres a casa nostra.
    I quan un home diu les coses en un tò més alt del que considerem políticament correcte no vol dir que estigui equivocat, vol dir que en té els ous plens.

    Que als covards ja els va va bé? millor per ells. Que siguin feliços en la seva covardia. A ells no els diran mai terroristes, però la mamaran( i sí, vull dir xupar la cigala) cada dia...

    Que potser la Generalitat no ha netejat de "crosta" la CCRTV? Que potser la generalitat no subveniona a tota la premsa escrita catalana? que potser a Kuala-Lumpur ès més popular en Montilla que en Joan Laporta? Que potser ès Montilla qui es reuneix amb directius de multinacionals per firmar contractes? Que potser ès Montilla qui tracta amb UNICEF?...

    Ja tenim una edat tots plegats!!!!

    ResponElimina
  4. en la de la CCRTV no et diré pas que no ha estat així, cas ho he denunciat en més d'una 0casió. Quan a la resta, en el fons és un problema de %. Quants catalans hi ha a Catalunya? Quants d'ells votarien l'independencia? És possibler l'independència? (crec que es impossible). Tot aixó s'ha de parlar amb el cap i amb la calculadora a la mà, i no es fa així, i amb el cor nomès es va acaure pel precipici. Quantes empreses es deslocalitzarien si Catalunya s'indenditzava, començant pel cava,k automoció i altri? no hi ha res més covar que un milió d'euros, i l'industria és la mare dels ous d'un país. Podria seguir, però és igual..., ja no m'importa.

    ResponElimina
  5. AIXO MATEIX VAN DIR DEL PRESIDENT MACIA.(PRATS DE MOLLO).
    JUGANT AMB BCN.

    ResponElimina
  6. Macuià era abans de la guerra, altres temps i altres circumstàncies. Temps al temps i es veurà.

    ResponElimina