"El Prat comença a recuperar la normalitat amb l'enlairament dels primers vols. Un vol de Swiss cap a Zuric i un altre de TAP cap a Porto han estat els primers que han sortit cap a les 16.00 hores, després de la vaga encoberta de gairebé 22 hores dels controladors aeris. . . el periódico"

Sembla que s'ha acabat la vaga salvatge dels controladors aèris després de 22 hores en que han paralitzat l'espai aèri Espanyol i han enviat a fer punyetes les vacances del pont de la Constitució a molts ciutadans espanyols i estrangers. Una vaga injustificable que només pot acabar amb l'acomiadament immediat de tots els controladors que han fet la vaga, amb l'embargament de sou fins cobrir el cost que ha representat aquesta vaga per a passatgers, agencies de viatges i companyies aèries.

Cal recordar que un controlador aèri té uns ingressos anuals de 350.000 euros i que n'hi ha uns 2.300 a tot Espanya, vol dir que costen a AENA 800.000 euros anuals, més el cost de la Seguretat Social. I clar, en un moment en que hi ha al país més de quatre milions d'aturats dels quals al quaranta per cent ja se'ls hi ha acabat el període de cobrar l'atur i només els queda l'ajuda de 420 euros que diu José Luis Rodriguez que al gener s'acabarà, crec no es fer demagogia dir que aquests treballadors privilegiats que són els controladors, amb aquesta vaga salvatge de 22 hores l'ùnic que han demostrat és que poden ser dels més ben pagats, però que són també els més miserables entre els miserables.

Esperem que el Ministre Blanco tingui la fermesa per fer el que ha de fer, per donar un bon escarment a aquesta patuleia i que una situació així no es torni a produïr, que ens han deixa't al Mariano Rajoy a Tenerife i a Gonzalez Pons dient bestiesses que es l'ùnic que sap dir, quan el que hauria d'explicar és de que han parlat aquesta setmana passada el Partit Popular i els controladors vaguistes que prou s'han reunit.