{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

EL PAPA, MONTSERRAT I EL RIBEIRO

Tot i ser agnòstic gràcies a Déu, no estic massa d'acord amb aquesta campanya de les samarretes que he penjat a Collonades: Aparteu les criatures  que ve el Papa. S'ha de tenir respecte pels católics que esperen i agraeixen la seva visita que són molts a casa nostra, i també per Benet XVI que s'ha trobat amb el marró de la pederastia i s'en surt com pot.

Dit aixó, si recordo i molt la visita de Juan Pau II a  Montserrat l'any 1982, i ho recordo perqué mentre ell era a Montserrat, jo, hom, o sia un servidor va fer la ficada de pota més gran de la seva història. La prova és que a dia d'avui encara me'n recordo i si no prou 'ho retreu la meva dona.-
El dia de la visita del Papa a Montserrat, la Nuri, el meu gendre, la meva filla mitjana i el menda lerenda que diria l'Arturu, anàvem a Blanes a 'los Tarantos' a veure l'Esteban. Els qui són de Blanes prou saben qui és l'Esteban, que tenia el local amb aquest nom tan català i on actuava i cantaba en directe.
Abans però, ens varem passar a veure uns amics (bé, examics a partir d'aquell dia). Ella a qui direm B, treballava a una botiga de roba de pell al Passeig de Blanes amb la meva dona, estava separada i tenia un nen de quatre o cinc anys. S'havia ajuntat amb un xicot gallec a qui direm G, que l'estimava molt i la tractava molt bé, però que no en volia saber res del nen atès deia no era fill seu.
Gràcies a les bones arts de la meva dona i a alguna altra amiga havien aconseguit que ell acceptés encara que una mica a contracor que el nen visqués amb ells. Tot estava doncs correcte i al seu lloc. Tot?, si! fins aquella infausta tarda de llamps i trons amb visita del Papa de Roma incorporada en que va intervenir la meva palesa inconsciència.
-
Haviem avisat per activa i per passiva a l'Abel (el meu gendre) que no comentés res del nen per si de cas, a la Vane no calia atès ja sabia la història. Tot anava bé en un princiì, B i G ens varen atendre molt bé, mentre el nen jugava per la torre i a la tele es veia el Papa que anava a la seva enmig dels llamps i trons que el seu cap li enviaba a Montserrat.
Ens varen oferir unes galetes, una mica d'embotit i un Ribeiro fresquet que entraba d'allò més bé, i... no se si va ser l'efecte del Ribeiro o que hom es el rei del despiste, però el cas és que quan ja ens acomiadàvem, G tenía el nen en braços (el que no era fill seu), i l'idiota entre els idiotes, o sia un servidor, adreçant-se a G li va dir: "No se puede negar que és hijo tuyo, es igualito a ti"
-
De moment no hi vaig caure, però en sortir l'Abel no entenia res i la meva dona si no em va matar aquella tarda ja no ho farà mai. L'Abel no entenia res i jo en caure en el que havia dit no vaig desapareixer per que no sabia com fer-ho i a més a més havia de conduïr el cotxe. No els hem anat a veure mai més, ni ells tampoc ens han trucat. Suposo que s'entén. Oi?

Publica un comentari a l'entrada

19 Comentaris

  1. Quines coses que fa el Ribeiro, Francesc. El que no entenc és el paper del Papa...Què potser era el pare? ( bè, el pare sant, ja sempre s'ha dit que ho és)

    ResponElimina
  2. No! però mentre beviem el ribeiro i picavem, per la tele sortia Joan Pau II a Montserrat, amb una de llamps i trons que queia de nassos. Devia ser el seu cap que protestava.

    ResponElimina
  3. Ho sento pel teu ridícul però m'ha fet riure la situació. I a més he recordat l'inefable Esteban i els seus Tarantos, un clàssic del meu poble.

    ResponElimina
  4. Està clar l'efecte nefast que pot produir la visita d'un papa retransmesa per la tele...

    ResponElimina
  5. hahahaha no hi pateixis home! uns amics meus tenen un fill adoptat i tothom li diu a son "pare": "si és que es veu d'una hora lluny que és fill teu eh! sou pastats!". Jo també li ho dic, en conya. Ben mirat si que s'assemblen ... ambdós pertanyen al gènere homo sapiens ;)

    Bon cap de setmana, amb papa o sense :)

    ResponElimina
  6. Hehehe, doncs m'ha fet riure, però no hi veig motiu per a perdre l'amistat.

    Caram, tots hem ficat la pota algun cop. I una mica de sentit de l'humor (o sentit del ridícul) tampoc fa mal.

    ResponElimina
  7. Doncs mira, el dia de la visita del pederasta penjaré un petit logo alusiu a la capçalera del blog.

    ResponElimina
  8. i que ho diguis veï, de les que no s'obliden.

    ResponElimina
  9. NO sabia que fossis Blandense Salvador, hi he passat molts estius a Blanes, i fa tres o quatre anys estàvem sopant vora mar als pins i va passar l'Esteva, ens va reconèixer i ja se'ns va sseure i la fèrem petar una estona. Ens va dir que encara actuava a un Hotel dels pins i ens va coNvidar a anar a veure'l, HO VAREM DECLINAR, CADA COSA AL SEU JSUT TEMPS.

    ResponElimina
  10. Ja ho veus Eulàlia, l'ombra del Papa és allargada.

    ResponElimina
  11. Montse, salvant les diferències, deu ser com els gossos que s'acaben assemblant a l'amo, a al revés.

    ResponElimina
  12. Ja Joan, però és que jo la vaig ficar molt.

    ResponElimina
  13. Lluís, a Collonades vaig posar un post on parlava d'una samarreta que diu: Aparteu les criatures que ve el Papa. Em sembla és d'ahir. Penjaré la samarreta quan deambuli per aci a costa de l'erari públic, que no púbic.

    ResponElimina
  14. És curiosa la mescla Papa+Montserrat+Ribeiro.
    És curiós com un record d'un fet històric pot estar associat a una posada de pota personal.

    Qui no ha posat mai la pota? Jo algún cop però no recordo que tingui relació amb cap fet històric...a veure, deixa'm rumiar...

    ResponElimina
  15. Tots hem ficat la pota Gabriel, però la meva és de les que no s'obliden.

    ResponElimina
  16. jajajaja sí, la verdad es que el Ribeiro hace estragos porque como entra fácil, no notas que se te sube jaja pero, por si te sirve de consuelo, yo de esas cinco por semana ... la última, con una amiga que estaba embarazada, me la encuentro por la calle y después de decirle lo guapa que la encontraba y todas esas cosas que se les dice a las embarazadas para consolarlas por el enorme bombo que arrastran, voy y le pregunto ...bueno, debes estar a puntito ¿ para cuándo esperas el gran día? y me contesta con cara de fulminarme ... ¡di a luz hace 1 mes! jajajaja ¡imagíname a mi! no sabía dónde meterme , ni cómo arreglar lo que no tenía arreglo.. pero me ha perdonado, la vi ayer de lejos y nos reímos las dos como dos bobas jajaja creo que a mi, ya me conoce todo el mundo y como saben que soy el despiste con patas me disculpan.. segurísimo que a ti tb!

    Graacias, otro abrazo y ¡ chin chin! por nuestras colosales meteduras de pata jajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esta es buena tambien, ¿la postembarazada aún te saluda?

      un abrazo

      Elimina